Риана за мъжа си: Ние сме най-добри приятели с бебе

Риана за мъжа си: Ние сме най-добри приятели с бебе

Сподели

„Ние сме най-добри приятели с бебе“. Така Риана описва връзката с партньора си ASAP Rocky пред британския Vogue. Носителката на „Грами“ краси корицата на мартенския брой, като във фотосесията за изданието присъства и 9-месечният й син. Името му все още се пази в тайна от медиите и

в процеса на разговор е бил споменаван просто като „Бебето“

Риана призна, че се чувства изтощена от многократните опити на папараци да снимат момченцето и да сключат многомилионна сделка за сметка на семейното й щастие. За това на публични места е придружена от изключително силна охрана.

В първите седмици след раждането изпълнителката на Umbrella се е чувствала като „зомби“. С ASAP Rocky не са търсили помощ от бавачки и роднини. От скоро малкият спи по цяла нощ, а Риана вместо да навакса със съня, гледа любими сериали. „С Rocky винаги сме били на една честота. Всичко се променя, когато се появи детето, но нас това ни сплоти още повече.“, казва откритието на Джей Зи.

Тя се изумява от силната връзка между баща и син

„Аз буквално съм момичето, което се натрапва в техния момчешки клуб. В момента, в който Rocky има визуален контакт с бебето, светът изчезва. И аз покрай него. В такива моменти го питам „Не те ли родих аз? Защо ме пренебрегваш?“.“, разказва с усмивка Риана. „Това, което казват за синовете и майките им, не е истина. Момчето има нужда да бъде валидирано от баща си, от неговата подкрепа.“

Интервюто за Vogue е правено в периода, в който Риана все още не знае, че очаква дете.

Новината за бременността й разтърси Супербоул

почти толкова, колкото и ексклузивното й шоу. „Това, което искам за себе си от тук нататък, е още деца. Полът им няма значение. Каквито планове има за мен Господ, насреща съм.“, казва певицата.

 

Фотокредит: Vogue 

Актуално

Избрано за вас