Бизнесменът Александър Младенов е новият Ерген

Бизнесменът Александър Младенов е новият Ерген

Сподели

Бизнесменът Александър Младенов е новият „ерген“, който ще видим в третия сезон на романтично риалити предаване. За него вече знаем, че е успешен, млад, стабилен, с усет към успеха и ще търси голямата любов в третия сезон на „Ергенът“ тази есен по bTV.

Обича бързите скорости и силните усещания

Алек е сред успелите млади предприемачи в България. Той развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, бизнесменът не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Новият ерген притежава вродени лидерски качества и знае какво иска. Фен е на бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Александър Младенов е новият „ерген“, който ще гледаме тази есен по bTV
Не харесва мимолетните връзки

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Александър Младенов е третият „Ерген“ на България след фитнес инструктора Виктор Стоянов и пианиста Евгени Генчев.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Алек все още могат да направят първата стъпка към щастието. Кастингът за шоуто продължава до 31-и юли. Снимките на третия сезон на риалити формата се очаква да започнат в края на лятото.

Актуално

Избрано за вас