Наталия Симеонова изповядва жертви на домашно насилие

Наталия Симеонова изповядва жертви на домашно насилие

Сподели
Паралелно с предаването „Пробуждане“ водещата стартира и фондация 

Едно от най-харизматичните тв лица – Наталия Симеонова, ще изповядва жертви на домашно насилие в новото си предаване „Пробуждане“. Пилотният епизод вече е заснет, а стартът му ще бъде обявен скоро.  „Потърсиха ме много на брой и разнообразни жертви на насилие, които са готови да говорят пред мен и екипа ми. За първи път биха говорили.

 

И жени. И мъже. И деца.

Благодаря им! Това доверие е голяма отговорност!“, споделя Симеонова в интервю за „Галерия“. „А на всички замесени – искрено благодаря за вярата в мен! Ще дам всичко по силите си да оправдая и това доверие в мен и екипа ни. Обещавам! Смятам, че всички ние, на всички нива от живота ни, имаме нужда точно от това. Пробуждане!“

Сърцатата блондинка ще доразвие каузата и във Фондация „Наталия Симеонова“.  Целите й са да изостри и ангажира вниманието на обществеността  към случаите на домашно насилие и агресия. Фокус е и трафика на хора и дискриминацията, основана на пол, възраст, религия, етнос. „Изключително важно е жертвите да усетят реална подкрепа,

като се стимулира възстановяването им след преживяното насилие,

 

и то във всички аспекти – интелектуално, духовно, професионално. да се направят необходимите промени в образователната, здравната и законодателната ни системи.

Наталия Симеонова се прибра наскоро от САЩ, където семейството й е разпръснато между Чикаго, Ню Йорк и Тампа, Флорида. С бившият й съшруг Денис Ризов отпразнуваха дипломирането на дъщеря си Вики, която завръши психология в СУ. Вики проявява рок гена по линия на баща си и си има своя метъл банда. Паралелно с това пее фолклор в хор „Нуша“.

 

Фотокредит: bTV

Актуално

Избрано за вас