Шоурънърите на „Игра на тронове“ превземат Netflix през януари догодина

Шоурънърите на „Игра на тронове“ превземат Netflix през януари догодина

Сподели

Шоурънърите на хитовата продукция „Игра на тронове“ Дейвид Бениоф и Дан Уайс се завръщат на телевизионния екран с нова адаптация по книга.

Откакто „Игра на тронове“ приключи през 2019 г. Бениоф и Уайс затихнаха. Сега дуото се готви да избухне с нов сериал за Netflix.

„Трите тела“ (3 Body Problem), чийто първи трейлър излезе преди дни, ще дебютира през януари 2024 година.

Заплетената научнофантастична история е адаптация на трилогията „Земното минало“ на китайския писател Лиу Цъсин.

Историята се фокусира върху Йе Уенджи (в ролята, актрисата Розалинд Чао). Главната героиня е астрофизик по време на Културната революция в Китай през 60-те и 70-те години на ХХ века.

Уенджу се оказва в контакт с извънземен живот.

В сериала, естествено, ще участват и няколко актьори от каста на „Игра на тронове“, сред които Джон Брадли (Самюел Тарли), Лиъм Кънингам (Давос Държеливия) и Джонатан Прайс (Върховният врабец).

„Трите тела“ е първата книга от трилогията на Цъсин – не е ясно каква част от първата книга ще обхване първият сезон, макар че Бениоф и Уайс, които изчерпаха плана за сюжета на „Игра на тронове“, със сигурност са много благодарни, че и трите книги всъщност са издадени.

Творческото дуо все още е обект на много подигравки от страна на феновете, които бяха разочаровани от прибързания финал на сагата във Вестерос. Предстои да видим дали публиката е готова да ги посрещне отново с отворени обятия на телевизионния екран през януари, отбелязва изданието GQ.

Четете още:

Педро Паскал получил инфекция на окото след селфи с фен

Стачка на сценаристите в Холивуд блокира снимките на предисторията на „Игра на тронове“

Локацията на „Игра на тронове“ в Северна Ирландия вече е геопарк на ЮНЕСКО

Актуално

Избрано за вас