„Ахат“ и Джо Лин Търнър обикалят страната с турнето ROCK&ROLL FOREVER

фотокредит: Официална страница на Ахат във Facebook

„Ахат“ и Джо Лин Търнър обикалят страната с турнето ROCK&ROLL FOREVER

фотокредит: Официална страница на Ахат във Facebook
Сподели

Тежките рокаджии от „Ахат“ и екс вокалистът на Deep Purple и Rainbow Джо Лин Търнър подготвят национално турне през септември.

Шест града и много изненади са събрани под надслова ROCK&ROLL FOREVER.

Продуцент на турнето е SME. Колаборацията на „Ахат“ и Джо не се случва за пръв път. Но пък за пръв път на живо у нас ще бъде представен последният студиен албум на Търнър – „Belly of the Beast”, излязъл през 2022 г.

„Стари приятели сме с Джо – разказва вокалистът Звезди Керемидчиев – и лесно се обединихме зад тази идея, тъй като не сме били на сцена заедно от 2018 г. и онова голямо шоу в НДК. Той има нов албум, нова визия, изобщо е силно мотивиран да сподели новата страница в своята дълга и славна кариера. А ние сме си мотивирани просто от принципа „шило в торба не стои““, казва Звезди по повод анонса на турнето.

„Свири ни се, пее ни се, искаме да тресем глави заедно с феновете пред сцената“, казва още музикантът.

Вокалистът дава гаранция за 100-процентуво изживяване. А друга новина е, че „Ахат“ работят върху нови песни, които ще представят по време на концертите.

„Гарантираме, че ще са нещо различно и готино!“, категоричен е Звезди.

Определено сътрудничеството на популярните български рокаджии и певец от ранга на Джо Лин Търнър прави тура им едно от най-интересните събития в музикалния афиш на България тази есен.

Символично озаглавеното турне ROCK&ROLL FOREVER ще е във Велико Търново на 10 септември, в Русе на 11 септември, във Варна на 12 септември и в Бургас на 14-ти. На 15 септември е шоуто в Пловдив, а на 16 септември – в София

Билетите вече са в продажба като има различни ценови категории и промоционални периоди. Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.

Фотокредит водеща снимка: Официална страница на Ахат във Facebook

Актуално

Избрано за вас