Бритни Спиърс написа мемоари, обещава да разкрие „суровата истина“

Бритни Спиърс написа мемоари, обещава да разкрие „суровата истина“

Сподели

Бритни Спиърс е завършила писането на мемоарите си. Американската суперзвезда най-накрая ще разкаже за годините, прекарани под принудително попечителство.

„Книгата на Бритни е история на триумфа.

Тя ще обхване най-уязвимите ѝ моменти, детството ѝ – да бъде малко момиче с големи мечти. Раздялата ѝ с Джъстин Тимбърлейк, момента, в който обръсна главата си, и битката със семейството ѝ за настойничеството ѝ.

Бритни ще разкаже как е успяла да премине през този най-тежък период в живота си, благодарение на феновете и подкрепата на съпруга си Сам Асгари.

Според „Page Six“ откровенията на звездата ще са по книжарниците тази есен.

Очакванията са книгата да се превърне в бестселър.

Спиърс работи по книгата с известния писател Сам Лански, който е работил с The Atlantic, New York Magazine, Time и е писал също за Адел, Мадона, Ники Минаж и други звезди.

Заедно с адвоката Матю Розенгарт и агенцията Creative Artists Agency певицата си е осигурила договор за книгата на стойност 15 млн. долара.

Издателската сделка е една от най-големите след мемоарите на принц Хари и Барак и Мишел Обама.

Издателите „Simon & Schuster” са „развълнувани“ от все още неозаглавените, но вече завършени мемоари на Бритни Спиърс. Те са в процес на последна юридическа редакция навреме за планираното им издаване.

„Книгата на Бритни е много честна и написана от сърце. Нищо не е скрито или пренебрегнато. Това наистина е история за женското овластяване, в която Бритни поема живота си в свои ръце“, споделя източник от издателството, цитиран от БГНЕС.

фотокредит: Уикипедия

Актуално

Избрано за вас