Нокаутиращият удар на баксьора  Джервонта Дейвис в събота вечерта в Лас Вегас донесе победа не само за него. Спечели и рапърът Дрейк. Боксьорът напълни сметката на канадския изпълнител с 1,3 млн. долара.Дейвис спечели с технически нокаут в седмия рунд битката с Райън Гарсия и сложи край на победната серия на колегата си с убийствен удар. Гарсия не познаваше загубата до този момент, но въпреки това се оказа, че Дрейк е заложил на Дейвис. И този път позна. Оказа се, че е заложил „скромната“ сума от 1 млн. долара на Джервонта.

„Не е тежък ден, а ден за плащане“, обяви певецът, в социалните мрежи.

Рапърът Дрейк е пословичен в гилдията с неуспешните си залози. Американският изпълнител е известен с нескопосаните си бетинг способности, основно на американски спортове, включително и ММА. Последната колосална загуба, която понесе бе през декември. Със залог за изхода от финала на Световното първенство.

Преди сблъсъка между Аржентина и Франция Дрейк е сложил 1 милион долара за победа на „гаучосите“. Въпреки успеха на Лионел Меси и компания рапърът, загуби залога си.

Причината – заложил за победа на Аржентина  в редовното време. А тя спечели 2:2 в редовното време, 3:3 в продълженията и 4:2 при дузпите. Така музикантът се прости с поредния си милион от залози.

Малко повече от месец преди това рапърът Дрейк загуби още два милиона долара, залагайки на победа на Израел Адесаня срещу Алекс Перейра на UFC 281 на 12 ноември в Ню Йорк.

Адесаня не успя да защити титлата си в средната категория и допусна трета поредна загуба от Перейра.