Гордост и предразсъдъци: Принц Хари бяга от родата на конорацията на Чарлз

Гордост и предразсъдъци: Принц Хари бяга от родата на конорацията на Чарлз

Сподели

Гордост и предразсъдъци: Принц Хари бяга от родата на конорацията на Чарлз. Принц Хари ще седи десет реда по-назад от предните места по време на коронацията на крал Чарлз III

на 6 май в Уестминстърското абатство

и едва ли ще има възможност да говори с брат си принц Уилям, пишат днес британските таблоиди, предава БНР.

„Сънди експрес“ цитира бившия иконом на принцеса Даяна – Пол Бърел, добре запознат с делата в кралския двор,

който в интервю за GB News казва,

че посещението на по-малкия син на краля ще бъде в рамките на 24 часа и той едва ли ще има възможност да разговаря с принц Уилям и дори с баща си Чарлз III.

Пол Бърел коментира, че това не е изненада, защото

Хари идва просто за да се покаже,

защото баща му иска да бъде на коронацията. Той допълва, че крал Чарлз III ще бъде щастлив, че и двамата му синове ще бъдат на събитието, което вероятно е най-изключителното в живота му. Хари обаче няма да има възможност за много контакти.

Бившият иконом на майката на

принцовете заключава, че няма да има време за помирение между братята и че Хари ще бъде приет доста хладно от другите членове на кралското семейство. Той ще седи десет реда по-назад от най-важните кралски особи и гости. Най-вероятно той няма да присъства

на тържествения концерт на следващия ден.

Както е известно, принц Хари ще пристигне от Калифорня сам без съпругата си Меган, която ще остане в САЩ с двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Рожденият ден на Арчи съвпада с деня на коронацията 6 май.

Актуално

Избрано за вас