Йоанна Темелкова и Владо Михайлов отново двойка – този път в театъра

Йоанна Темелкова и Владо Михайлов отново двойка – този път в театъра

Сподели

След като бяха екранна двойка в сериала „Братя“, Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов се събират и в театъра. „Аз и ти, преди ние, какви бяхме?“, пита авторът Светльо Томов в нова пиеса за двама.

Премиерата на е на 4 май в Арт център „Сити Марк“, 

Това представление е „ударното завръщане на Йоанна Темелкова в театъра“, споделят организаторите.

„Този спектакъл ще ви развълнува. Сигурни сме. И ще бъде много интересно дали и как ще признаете пред себе си истината. „Сложни човешки взаимоотношения“ обичаме да казваме. Но цялата

тази „сложност“ е базирана на проста, логична и чисто човешка истина

Истина за живота, за времето, за предразсъдъците, за маските, за любовта, за привързаността, за откровението, за думите. Ние ще говорим чрез този спектакъл, а вие – ще чуете“, разказват от екипа.

Режисьор е Димитрис Георгиев

„Аз и ти, преди ние, какви бяхме?“ е историята на една изживяна любов, но не докрай. „За това как сме забравили да чувстваме, да мечтаем и да бъдем щастливи. За една среща, която буди всичко недоизказано. Думи, които вече звучат различно“, допълват от екипа на представлението.

Владо Михайлов в момента

разделя времето си между участието в „Като две капки вода“ и продукции на Музикалния театър

като „Фантомът от операта“. Съвсем скоро ще излезе и видеото към новия сингъл на група „Сленг“ – „Изгубен“. С опит и осигуряване на екипировка в него се включват Веселин Георгиев и Милко Милхалков, доброволците, извели 9-дневното търсене на Сашко край Перник до хепи енд.

 

Фотокредит откриваща снимка: NOVA

Актуално

Избрано за вас