Неда Спасова и Владо Михайлов заснеха „Защото обичам лошото време“ на морето

Фотокредит: Неда Спасова / Facebook

Неда Спасова и Владо Михайлов заснеха „Защото обичам лошото време“ на морето

Фотокредит: Неда Спасова / Facebook
Сподели

Неда Спасова и Владимир Михайлов приключиха със снимките на новия си филм „Защото обичам лошото време“.

Лентата е дебютна за режисьора и сценарист Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея.

Лекарска избира  Спасова и Михайлов за главните роли в дебютния си проект без да прави кастинг.

Сюжетът проследява историята на скулптор и банкерка, които са израснали заедно и тяхната среща 20 години по-късно. Борис (Владо Михайлов) прекъсва взаимоотношенията си с Ирина (Неда Спасова), за да замине във Франция. Животът на приятелите от детството ги отвежда в различни посоки, но 20 години по-късно те се срещат отново покрай вилите, които са посещавали като деца.

Фотокредит: Неда Спасова / Facebook
Няколко жанра са преплетени умело във филма – драма, романтика и комедия. 

Това е вторият път, в който Неда Спасова и Владо Михайлов си партнират на екран.

Двамата участваха в криминалния сериал „Братя“. В него Спасова влезе в ролята на инспекторката Елена Давидова, а Михайлов изигра мафиота Денис Топал. Нямаше как да не прехвърчи любовна искра между тях, но въпреки силните чувства, рационалността надделя и екранният романс на двамата актьори приключи бързо.

„18 дни, а сякаш „един миг, един миг, който ей така отлита“… Ако сте гледали безумните ми танцувални сторита с номерация на дните и таг „Защото обичам лошото време “, то е било само за да привлека вниманието ви и да отворите страницата на филма и да я последвате“, написа Спасова в своя профил във Facebook.

„В „Защото обичам лошото време“ няма народни танци, сиртаки, балет и лигавене от мен и Владимир Михайлов (комбинацията от мен и Владо е готова за тежка пародия).

Фотокредит: Неда Спасова / Facebook
Във филма има една история на две объркани души, които търсят път към себе си.

Ама като дойде времето за премиера – повече. Яна Лекарска  – благодарността ми към теб е от небето до безкрая на Вселената! Благодаря ти за доверието и обичта! Надявам се поне на малка степен да съм оправдала това доверие… Благодаря на теб и на Калин, че ме изтърпяхте и че направихте невъзможното нещата да се случат! Благодаря ви за страхотния екип, който събрахте и който остави „хубаво време“ в съзнанието ми! А пък филмът – живот и здраве – догодина“, сподели актрисата, след като триседмичните снимки по българското черноморие приключиха.

Актуално

Избрано за вас