Sugar Daddy: Иво Аръков с първороден син

Фотокредит: gabrnikolaeva / Instagram

Sugar Daddy: Иво Аръков с първороден син

Фотокредит: gabrnikolaeva / Instagram
Сподели

Иво Аръков стана баща на момченце преди броени часове. Новината той съобщи с чувство за хумор с две истории в Instagram профила си.  Приятелката му Габи е представена с репликата

„Поздравления за гаджето ми, което стана секси мамче днес“

Под собствената си топлес снимка Аръков написа „Запознайте се с татенцето“.

 

Фотокредит: ivoarakov / Instagram

 

Майката на първородния син на актьора е само на 21, или с  

цели 13 години по-млада от него

Преди известно време двойката направи първия си опит за бебе, но за съжаление беше неуспешен. Този път бременността на Габриела премина безпроблемно и сега двамата се радват на наследник.

Аръков крие ревностно личния си живот от медиите, но полът на бебето стана ясен още през месец март, когато той сподели видео от бебешкото парти в Instagram.

През 2021 година, бившата съпруга на актьора почина по неизвестни причини. Въпреки че и тогава Иво Аръков не споделяше особено много факти около личния си живот, стана ясно, че смъртта на бившата му съпруга се е случила по време на снимки за хитовия български сериал „Съни Бийч“.

Много малко хора знаят, но аз съм губил хора по време на снимките на „Съни бийч“. Аз трябваше да продължавам да бъда в кондиция, за да се получи комедиен сериал, а не обратния ефект“, сподели той пред Алекс Сърчаджиева в  „Животът по действителен случай“.

В разговора, Аръков разкри и за всички препятствия, пред които са се изправили с Мика Стоичкова по време на връзката им.

Мика беше много ощетена от това, защото целият този стрес се изливаше върху нея“, спомня си той.

Моята бивша съпруга почина през 2021 г. Трябва да попитате моята настояща приятелка Габриела как преминах през това, защото беше доста смразяващо за мен“, каза Аръков. „Рязко загубих почва под краката си, защото това е човек, който съм обичал с цялото си сърце и душа“, споделя той.

Актуално

Избрано за вас