Осем години затвор грозят Шакира

Фото кредит: REUTERS/Steve Marcus

Осем години затвор грозят Шакира

Фото кредит: REUTERS/Steve Marcus
Сподели

Днес съдът в Испания обяви, че Шакира е изправена пред нова проверка за данъчни измами. Очаква се 46-годишната певица да се яви пред съда към края на годината по друго дело. То е свързано с над 14,5 млн. евро неплатени данъци, дължими между 2012 и 2014 г. Ако новата проверка се основава на подобни приходи, тя е изправена пред още едно потенциално данъчно дело за много милиони лири.

По делото от 2012-2014 г. прокурорът иска до осем години затвор за колумбийската звезда

Изпълнителката на „Waka Waka“ отрича да е извършила каквото и да било нарушение. Тя заяви, че ще се бори с обвиненията срещу нея в съда, вместо да търси в последния момент споразумение с испанските държавни прокурори.

Новата проверка, отнасяща се за 2018 г., ще бъде извършена в съда в Есплугес де Льобрегат. С нея ще се заеме същият съдия, който започна предишното разследване, в резултат на което на изпълнителката беше наредено да бъде изправена пред съда. Правният екип на Шакира обяви, че ще коментира случилото се по-късно през деня.

Извън тези проблеми, Шакира не спира да се радва на успехите си в професионален план. Изминаха 3 месеца, откакто колумбийката и двете ѝ деца – Саша и Милан, се преместиха в Маями, за да започнат нов живот.

От няколко седмици се носят слухове за любовен романс между нея и звездата от Формула 1, Люис Хамилтън. Двамата са засичани заедно на няколко пъти. Въпреки това, на 12-и юли, певицата беше забелязана да вечеря в ресторант със звездата на баскетболния „Маями Хийт“, Джими Бътлър. Двамата се познават отскоро и той е с 13 години по-млад от нея.

Фото кредит откриваща снимка: REUTERS/Steve Marcus

Актуално