20-годишна жена е арестувана за смъртта на внука на Робърт де Ниро

20-годишна жена е арестувана за смъртта на внука на Робърт де Ниро

Сподели

20-годишна жена е задържана заради смъртта на внука на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес. Предполага се, че София Хейли Маркс е продала наркотици на Леандро, преди той да бъде открит мъртъв в апартамента си в Манхатън. По случая вече работят и федералните служби, съобщава ТMZ.

Полицията в Ню Йорк все още не е потвърдила ареста. Знае се само, че той се е случил около 18:00 ч. в четвъртък по време на акция под прикритие. Съобщава се, че следователите са претърсвали дома на заподозряната до късно през нощта.

До тялото на Леандро са открити наркотици

Източници от правоохранителните органи са съобщили, че смъртта му се разследва като следствие от свръхдоза. В близост до тялото му са открити наркотици и принадлежности за тях. Макар че властите все още не са оповестили официалната причина за смъртта, майка му Дрена Де Ниро заяви миналата седмица: „Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, но въпреки това му ги е продал“.

19-годишният актьор вървеше по стъпките на дядо си и се е изявяваше в Холивуд

Припомняме ви, че 19-годишният Родригес беше намерен мъртъв в апартамент на 2 юли. Той участваше във филма „Роди се звезда“ от 2018 г. в ролята на сина на най-добрия приятел на Брадли Купър, пише БТА. Той участва и в „Кабаре „Максим“ през 2018 г.

Актуално

Избрано за вас