Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат

Сподели

Джо Джонас е наел адвокат за развод след 4-годишен брак със Софи Търнър, съобщава източник пред PEOPLE. 34-годишният Джонас, и 27-годишната Търнър, се разходиха два пъти до олтара – веднъж в Лас Вегас и после отново във Франция. Те са родители на две деца.

Актрисата от „Игра на тронове“ и музикантът от Jonas Brothers се запознават през 2016 г. чрез съобщения в Instagram.

„Имахме много общи приятели и те се опитваха да ни запознаят от дълго време. Следвахме се в Instagram и той ми изпрати директно съобщение един прекрасен ден, съвсем неочаквано.“, споделя Търнър в интервю за корицата на Harper’s Bazaar UK.

Малко след като се свързват в Instagram, Джонас я кани да се срещнат, докато турнето му минава през Великобритания. Приятелите на Търнър смятат, че това ще бъде „забавно“, и я убеждават да отиде. Двамата се уговорили да се срещнат в един бар, като за всеки случай, Търнър взела със себе си

„момчетата от ръгбито“,

за да я пазят. Макар да очаквала Джонас „да се появи с охрана“, тя била приятно изненадана, когато певецът пристигнал с приятел.

През 2017 г. Джо иска ръката на Търнър. В съвпадащи публикации в Instagram двамата споделиха снимка на ръката на актрисата с годежния ѝ пръстен. Джонас озаглави снимката: „Тя каза „да“, а тя написа подобаващо: „Аз казах „да“. Двамата се венчаха на изненадваща церемония в Лас Вегас, а по-късно и на пищно тържество във френската провинция.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

През 2020 г. двойката посреща първото си дете –  дъщерята Уила, а през юли 2022 г. се роди и второто им момиченце. „Невероятно е да бъда баща и всеки ден да научавам повече за себе си и за това какво е това“, каза Джонас пред PEOPLE миналата година за бащинството.

Миналия месец Търнър отпразнува 34-ия рожден ден на съпруга си, като публикува сладка снимка на двойката в еднакви пижами.

По-рано тази година тя показа подкрепата си към Джо, като присъства на церемонията по награждаването на братята Джонас със звезда на холивудската Алея на славата.

Актуално

Избрано за вас