Малума се завръща с ново алтер его

Малума се завръща с ново алтер его

Сподели

В новогодишната нощ на 2022 г. колумбийската звезда Малума се сбогува със своето музикално алтер его Папи Хуанчо, създадено по време на пандемията от коронавирус. След това загатна за настъпването на нова ера. Сега певецът представя новото си превъплъщение – Дон Жуан, предаде Асошиейтед прес.

За феновете на Малума дългото чакане приключи. Новият албум на изпълнителя „Don Juan“  излиза на музикалния пазар в петък, пише БТА.

Изборът на заглавие е едновременно хитра препратка към скандалния литературен съблазнител Дон Жуан от 17-и век и към рожденото име на певеца – Хуан Луис Лондоньо Ариас.

„Don Juan“ може би е най-динамичният албум на Малума до момента и представлява колекция от познати звуци и нови сътрудничества, обхващащи различни жанрове, също толкова приятна за слушане, колкото „Papi Juancho“ от 2020 г.

„Don Juan“ е част от мен“, казва 29-годишният изпълнител. „Това е персонаж, който изграждах през последните две години… за една нова музикална ера“, допълва изпълнителят.

Малума описва албума като „много личен“ – отражение на музикалните му корени, и „по-зрял“.

По-рано тази седмица той се обедини с Gordo – продуцент №1 наBillboard и двамата представиха парчето „Parcera“. То свързва две музикални култури – тази на хаус и на латино музиката, и е доказателство за страстта на двамата да разширяват границите на двата стила. 

Певецът отдавна се смята за жанров еклектик, който черпи от различни музикални стилове в Латинска Америка и извън нея. В много отношения „Don Juan“ отразява погледа на Малума към глобалната латино музика.

Актуално

Избрано за вас