Дъщерята на Чарли Шийн: Не съм порнозвезда!

Фотокредит: Instagram

Дъщерята на Чарли Шийн: Не съм порнозвезда!

Фотокредит: Instagram
Сподели

Деветнадесет годишната дъщеря на Чарли Шийн – Сами Шийн, наскоро се определи като „секс работничка“ във видео в TikTok канала си. Най-голямата дъщеря на Шийн и на модела Дениз Ричардс побърза да подчертае, че не е порнозвезда.

Във въпростното видео Сами отговаря на потребител,

според който тя „няма какво да предложи на света“ и е „мързелива“, защото създава съдържание за възрастни.

„Не се срещам с хора. Не се снимам, докато правя секс“, продължи тя, прошепвайки последната дума.

Фотокредит: Instagram

Сами каза, че не съди хората в розовия бранш, но не се чувства „удобно“ да предлага услуги като техните. Тя добави, че ако хората си бяха направили малко проучване, щяха да знаят, че има много начини да се дефинира секс професията.  Работата й е

повишила увереността й „толкова много“

и умолява хората да спрат да й изпращат „осъдителни“ коментари, защото не могат да я убедят да смени попрището си.

Когато дъщерята на Шийн стартира своя акаунт в OnlyFans през юни 2022 г., това предизвика медиен спор между родителите й, които се разведоха през 2005 г. след около три години брак. Ричардс беше бременна с втората им дъщеря Лола по това време.

В изявление пред Insider за акаунта на Сами в OnlyFans през 2022 г. баща й Чарли Шийн каза, че

не „одобрява“ присъствието на дъщеря си в платформата,
Чарли Шийн и Дениз Ричардс ; Фотокредит: Legion-Media

фокусирана върху сексуално съдържание, но поясни, че не може да „предотврати“ това да се случи. „Призовах я да бъде стилна, креативна и да не жертва почтеността си“, каза 57-годишният актьор в изявлението си. Шийн също изглежда обвинява Ричардс, с която Сами живее.

„Това не се случи под моя покрив“, се казва в изявлението.

Ричардс отговори на бившия си съпруг в собственото си изявление по това време, което беше пуснато в издания като People. „Изборът на Сами не зависи от това в чия къща живее“, каза бившата риалити звезда. „Всичко, което мога да направя като родител, е да я насочвам и да се доверявам на нейната преценка, но тя сама взима решенията си.“

Ричардс подкрепи Сами с обещанието, че винаги ще я пази. Тя дори стартира свой собствен акаунт OnlyFans през юни 2022 г. в знак на солидарност към дъщеря си.

Актуално

Избрано за вас