„Каскадьорът“ ще е под светлината на прожекторите през март 2024

Снимка: Ammy Sussman/ Getty Images

„Каскадьорът“ ще е под светлината на прожекторите през март 2024

Снимка: Ammy Sussman/ Getty Images
Сподели

Каскадьорите са герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, прострелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление. Те обаче много рядко попадат в светлините на прожекторите.

През 2024 година обаче това ще се промени и то с гръм и трясък. С помощта на две от най-големите световни звезди – Райън Гослинг и Емили Блънт. Съвместно с тях бившият каскадьор Дейвид Лийч, който е режисьор на екшън хитовете Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу и Убийствен влак, ще предложи на зрителите

най-експлозивния и най-личния си филм

досега –  Каскадьорът. Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Райън Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, е призован обратно на служба. Причината е, че звезда на високобюджетен филм, режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт), изчезва безследно.

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява

най-грандиозните и опасни каскади

във филма. Той се опитва, но безуспешно да спечели отново благоволението на Джоди. Докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане.

Първият трейлър на Каскадьорът ни хвърля право в центъра на бомбастичното действие и обещава забавен и амбициозен екшън трилър. Чрез него се отдава почит на филмите от жанра и трудолюбивия , но недооценен екип от хора, които ги правят.

Каскадьорът „скача” в кината през март 2024 г.

Фото кредит: Amy Sussman/ Getty Images

Актуално

Избрано за вас