Шестте магични дни през март, които ще преобърнат съдбата ни

Шестте магични дни през март, които ще преобърнат съдбата ни

Сподели

Шестте магични дни през март, които ще преобърнат съдбата ни. Важно е винаги да сте наясно не само с най-опасните, но и с най-благоприятните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите.

Днес ще ви разкрием кои точно са шестте най-благоприятните дни от месец март и така ще ви помогнем да се настроите на правилната вълна и да подобрите настроението си!

Март обещава да донесе на всички зодии повече спокойствие и късмет!
Ето кои са шестте най-магични и късметлийски дни от предстоящия месец:
3 март (Ден на огледална дата) –

Третата огледална дата за тази година ще бъде чудесен ден за духовни практики и за духовно развитие като цяло. Можете да посветите този ден на придобиване на нови знания, четене, медитации. Този благоприятен ден е изключително важен. Тъй като ще помогне да се преодолеят или минимизират всички последствия от най-опасните мартенски ден, които предстоят. Тази огледална дата ще помогне да преодолеем неприятностите и да разберем как и накъде да продължим живота си.

7 март (Ден на промяната на позицията на Сатурн) –

От март 2020 г. Сатурн е в знака Водолей. На 7 март тази година планетата ще премине в Риби. Това ще бъде изключително важно събитие. Да, това ще направи деня по-добър, но Сатурн в Риби наистина ще се разкрие с времето, а не веднага. Като цяло такъв преход ни носи много важни промени във всички сфери на живота. Още на 7-ми ще усетим промяната във Вселената. На 7 март ще ни бъде малко по-лесно да се справим с личните си проблеми и всички спънки.

16 март (Венера влиза в Телец) 

Планетата ще остане в този знак до 10 април. Това ще бъде много добър и важен преход, тъй като Венера е напълно обезсилена в Овен. 16-ти март ще бъде много светъл и изключително приятен ден. На този ден е хубаво да се занимавате с някаква домакинска работа, почистване, поставяне на нещата в ред. Опитайте се да накарате този ден да премине под егидата на желанието да промените живота си към по-добро, трансформирайки къщата и себе си. Това е идеалният ден за нова прическа, освежаване на гардероба. На този ден Меркурий ще срещне Нептун в нощното небе. Съвпадът на планетите е опасен, но положителната сила на Венера неутрализира отрицателната енергия на този аспект.

19 март (Меркурий влиза в Овен) 

Това не означава, че Меркурий се чувства много удобно в този знак, но определено е по-добре от Риби, които напълно неутрализират силата на Меркурий. На 19-ти март преходът към Овен ще ни даде ново вдъхновение и самочувствие и ще увеличи жаждата ни за знания. В този знак планетата ще остане само до 2 април. Този ден определено може и трябва да бъде посветен на финансови и правни дела, както и на работа и бизнес.

20 март (Пролетно равноденствие) 

Това е много благоприятен ден и може би най-светлият период през март. Астролозите отбелязват, че Новолунието този път почти напълно съвпада с равноденствието. Това ще се отрази благотворно на настроението ни. 2ти март може да се счита за много късметлийски ден, в който можете да правите каквото пожелаете. Денят е добър както за почивка, така и за работа. Вслушайте се в интуицията си на това равноденствие. Тя няма да ви подведе.

23 март (Смяна на позицията на Плутон) 

Още един много силен ден, който ще има доста траен ефект. На 23 март най-отдалечената планета в лицето на Плутон, ще направи преход в знака Водолей. Този ден завършва петнадесетгодишният период на престой в Козирог. Този преходен ден ще бъде загадъчен, малко странен и изпълнен с важни събития.

Актуално

Избрано за вас