Втора жена обвини Пъф Деди в сексуално насилие

Снимка: LEXIE MORELAND/WWD VIA GETTY IMAGES

Втора жена обвини Пъф Деди в сексуално насилие

Снимка: LEXIE MORELAND/WWD VIA GETTY IMAGES
Сподели

Шон Комбс  (Пъф Деди) e изправен пред втори съдебен иск в рамките на няколко седмици. Той е обвинен в дрогиране и сексуално насилие над жена. Тя твърди, че артистът е заснел случилото се.

„Ищцата предявява иск срещу ответниците, за да обезщети съществените и доживотни вреди. Те са в резултат на това, че е била дрогирана, сексуално насилвана и малтретирана и е станала жертва на „порно отмъщение“, което Шон Комбс е създал и разпространявал“, се посочва в иска, подаден във Върховния съд на Ню Йорк.

Говорител на Комбс заявява, че обвиненията са „измислени и недостоверни“. Той добавя, че ходът на предполагаемата жертва цели „чисто зарибяване с пари“.

„Този иск, подаден в последния момент, е пример за това как един добронамерен закон може да бъде обърнат с главата надолу.

Г-н Комбс никога не я е нападал „,

заяви говорителят на певеца.

Предполагаемата жертва Джой Дикерсън-Нийл е била студентка в университета в Сиракуза по време на инцидента през 1991 г.  Преди това се е появявала с Комбс в няколко музикални видеоклипа.

В иска си тя твърди, че се е съгласила на вечеря в ресторант в Харлем с певеца.

Тя посочва още, че по време на свиждането им той

„умишлено я е упоил“,

„в резултат на което тя е била във физическо състояние. Изпаднала е в състояние, в което не е можела да стои самостоятелно или да ходи”, пише CNN.

По време на вечерята тя излязла, за да отиде до тоалетната, и оставила питието си „без надзор“, се твърди в иска.

„Тъй като е била дрогирана, ищцата не е имала физическата способност или умствения

капацитет да отблъсне Комбс,

пише още в документите. От тях става ясно, че Пъф Деди е записал на видео случилото се с Дикерсън-Нийл и по-късно го е показал на свой приятел.

Жертвата твърди, че след това животът ѝ „се е обърнал наопаки“. Тя е приета в болница заради тежка депресия и мисли за самоубийство, се твърди в иска.

Фото кредит: LEXIE MORELAND/WWD VIA GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас