Том Круз продуцира сериал „Мисията: Невъзможна“

Том Круз продуцира сериал „Мисията: Невъзможна“

Сподели

Изглежда, че Маверик започва да променя мнението си за няколко ключови неща, когато става въпрос за отношенията му с най-често сътрудничещото му студио. „Jiant Freakin Robot“ съобщава, че сериал „Мисията: Невъзможна“ се разработва в Paramount+. Том Круз е подписал договор като продуцент. Това е значителна промяна в отношението на Круз към стрийминга, ако може да се вярва на предишни съобщения, предава БГНЕС.

Няма информация дали Круз действително ще се появи в сериала или по-скоро ще работи само като продуцент. Като се има предвид, че догодина в „Мисията невъзможна: Пълна разплата“, втора част,

Круз за последен път ще изиграе Итън Хънт

както и склонността на Круз да се придържа към големия, а не към малкия екран – участието му пред камерата изглежда съмнително. Също така не знаем дали това ще бъде рестарт на филма, продължение с друг актьор в ролята на Итън Хънт или вариант с нов актьор и герой в главната роля.

Независимо от това, завръщането на малкия екран изглежда подходящо, като се има предвид, че „ Мисията: Невъзможна“ започва живота си като телевизионен сериал през 1966 г. Това е десетилетие и половина преди Том Круз да дебютира в игралното кино с филма „Безкрайна любов“ от 1981 г. Първият главен герой на сериала на CBS е Дан Бригс, изигран от Стивън Хил. Във втория сезон той е заменен от Питър Грейвс в ролята на Джеймс Фелпс. Грейвс остава главен герой на сериала до закриването му през 1973 г. Той също така е главен герой и в двусезонното възраждане на сериала по АВС в края на 80-те години.

Фото кредит откриваща снимка: Primo Barol

Актуално

Избрано за вас