Писателят Георги Блажев стана баща за втори път

Писателят Георги Блажев стана баща за втори път

Сподели

Популярният писател и член на панела в популярното предаване „На кафе“, Георги Блажев, сподели радостната новина, че е станал баща за втори път. Неговата половинка, известната актриса Ива Папазова е родила момиченце, чието име е София.

С голямо щастие и вълнение, Георги написа на своите приятели в мрежата: „София Блажева, освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това – зодия Везни си.
Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна“.
Писателят сподели и две снимки със щастливата майка – една, на която са двамата и една на малката София.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgi Blazhev (@georgi_blazhev)

Днес, в компанията на своите колеги от „На кафе“, Георги Блажев сподели още детайли за раждането на малката София. Той трудно сдържаше сълзите и емоциите си, изразявайки радостта си за факта, че вече е баща втори път. „Ива беше ужасно смела, борбена, до последната минута. Аз бях зад паравана, хлипах, хълцах. В един момент Ива каза, че й е станало мъчно, помоли ме да изляза. В отлично здраве са и двете принцеси“, сподели Блажев.

Екипът на Art Portal честити на младото семейство и пожелава щастливи и здрави моменти с малката София!

Актуално

Избрано за вас