От какво бяга Миро в новата си песен

Снимка: Virginia Records

От какво бяга Миро в новата си песен

Снимка: Virginia Records
Сподели

Преди грандиозния финал на турнето си, който е след по-малко от месец, Миро изненада феновете си и представи нова песен и видео към нея.

Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се случи на 17 април в най-голямата концертна зала у нас – „Арена София“, Миро представя впечатляваща нова песен, озаглавена „Бягаме“. 

Тя е

искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро,

който сам пише музиката и текста, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро.

Снимка: Artvent

Видеото към „Бягаме“ е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на „Печат от моята душа“. В проекта

специално участие има и Андреа Банда Банда.

„Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. „Бягаме“ е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. „Бягаме“ е и за тези, които избират другия път“, споделя Миро.

Снимка: Иван Ерменков

„Бягаме“ ще звучи за първи път на живо именно на концерта на 17 април  в „Арена София“. Подготовката за голямото музикално събитие тече с пълна сила. Миро и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения. Билети могат да бъдат купени от ТУК.

Официалната премиера на „Бягаме“ е днес – 20 март, във всички дигитални платформи. Песента и видеото към нея може да видите ТУК.

Снимка: Virginia Records

Миро не спира да изненадва и вълнува своите фенове. През последната година изпълнителят реализира редица изключително успешни проекти, сред които албум с хитове („46“) и разпродадено турне.

Актуално

Избрано за вас