40-те са новите 20: Кейт Хъдсън се пусна топлес (снимки)

40-те са новите 20: Кейт Хъдсън се пусна топлес (снимки)

Сподели

44-годишната актриса Кейт Хъдсън публикува серия от снимки край басейна в социалните мрежи, доказвайки, че 40-те са новите 20.

На фотосите звездата се появи топлес с изрязани бикини. И показа тяло, на което могат да завидят доста далеч по-млади дами.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson)

Трябва да се признае, че перфектният й вид, доказващ, че 40-те са новите 20 в случая с Хъдсън е въпрос и на гени. Тя е дъщеря на актрисата Голди Хоун и актьора Бил Хъдсън и пише песни и музика още от 19-годишна. Като актриса се снима наскоро във „Вади ножовете 2“, а следващата ѝ роля ще бъде във филма „Малка бяла лъжа“ („A Little White Lie“).

Миналата година тя обяви, че  е „толкова развълнувана“ от дебютния си албум, че се закани да го издаде през есента. Тогава тя даде актуална информация за проекта по време на епизода на „Късното шоу“ на Джеймс Кордън във вторник. Хъдсън сподели, че пише песни заедно с годеника си Дани Фуджикава и певицата и автор на песни Линда Пери. „Написах всичко, всеки текст. Пишех с Линда Пери и с партньора ми Дани и сътворихме около 25 песни“, каза тя. След това Хъдсън се закани, че албумът ще излезе на пазара през есента или най-късно зимата, пише БТА.

 

Актуално

Избрано за вас