Едва 10 месеца след инцидента: Джеръми Ренър вече тича

Фото кредит: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Едва 10 месеца след инцидента: Джеръми Ренър вече тича

Фото кредит: Matt Winkelmeyer/Getty Images
Сподели

Звездата от „Отмъстителите“ Джеръми Ренър е „направил крачка напред” във възстановяването си след почти фатален инцидент със снегорин.

Наскоро той отбеляза „10 месеца от възстановяването си“, като сподели видеоклип в профила си в Instagram. На него се вижда как скача и тича.

„Първи опит за каквато и да е дейност (особено при стръмен терен). Бях докаран до сълзи от радост, надежда и благодарност след цялата ви подкрепа“, написа той в заглавието.

Това е впечатляващо постижение, имайки предвид, че преди това Ренър разкри в социалните си мрежи, че в резултат на инцидента си е счупил над 30 кости, включително пищялната и коляното.

Тялото на Ренър беше

смазано, след като на Нова година той беше завлечен под снегорин

пред дома си в Невада. Той се опитвал да спре превозното средство да се плъзне и да прегази племенника му.

Нараняванията му включват осем счупени ребра на 14 места и пробит черен дроб. Оттогава той документира месеците на интензивна рехабилитация в социалните мрежи, предаде CNN.

„Всичко това е психическа игра“, споделя той в свое интервю месеци след инцидента.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ренър често изразява благодарността си към своите последователи, семейство и приятели за подкрепата по пътя му към възстановяването.

„Вие сте моето гориво“, категоричен е актьорът.

Забележителното успех в своето възстановяване актьорът отбеляза още по време на премиерата на новия си сериал „Ренървации“. В него актьорът трансформира мащабни превозни средства в обществени пространства за млади хора в Индия, Мексико, Чикаго и Невада. Едно от тях вече е подвижна платформа за музика, а друго – камион за филтриране на вода в индийска местност.

Тогава Ренър заяви, че целта му е да предостави на младите хора достъп до неща, които вероятно все още нямат. Актьорът е автор и на тематичната песен на сериала.

Фото кредит: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Актуално

Избрано за вас