Орлин Горанов е „Бодигард“ в римейк на холивудската класика на Борис Панкин

Орлин Горанов е „Бодигард“ в римейк на холивудската класика на Борис Панкин

Сподели
Орлин Горанов ще изнесе главната мъжка роля в „Бодигард“ – филмът, превърнал Кевин Костнър и Уитни Хюстън в една от иконичите екранни двойки в Холивуд.  Мюзикълът с режисьор Борис Панкин е част от репертоара на Варненска опера, а
премиерата му е на 22 юли в Летния театър в морската столица
В кожата на незаменимата Уитни Хюстън ще скочи британката Манал Ел Фейтури, избрана за ролята след тежък кастинг. Българският зрител може би си я спомня от участието й в X Factor, или от няколко апокрифми зомби филма на Валери Милев.
Но със сигурност е забелязал екзотичният й чар като репортерката, сваляща героя на Иво Аръков в сериала „Съни бийч“
Манал Ел Фейтури в кадър от „Съни бийч“. Снимка: bTV
Панкин ще представи своя интерпретация на лентата 31 години, след като Уитни Хюстън изпя епичната класика (кавър на Доли Партън) I Will Always Love You.
Като сестрата на Рейчиъл – Ники Марън, ще видим Нора Караиванова,

чиято кариера стартира в първите издания на Music Idol по bTV. Ще се включат и солисти и оркестърът на Държавна опера – Варна.

В сетлиста на мюзикъла са включени хитовите парчета от филма,

изпълнени от Уитни Хюстън. Сред тях са Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Saving All My Love For You, How Will I Know и други.

Сценичната адаптация на “Бодигард” за първи път е представена през 2012 г. в Лондон, а след това е поставяна и в други страни. Мюзикълът се представя на националния език на държавата, а песните са запазени на оригиналния език.

Актуално

Избрано за вас