Тимъти Шаламе – новият сърцеразбивач в Холивуд

Фотокредит: FRANCO ORIGLIA/WIREIMAGE

Тимъти Шаламе – новият сърцеразбивач в Холивуд

Фотокредит: FRANCO ORIGLIA/WIREIMAGE
Сподели

Любовният живот на Тимъти Шаламе е една от най-обсъжданите теми в последно време. Видеа и спекулации за романтичните му музи циркулират из социалните мрежи, а женската част от човечеството тръпне в очакване дали любимецът й е обвързан.

Номинираният за „Оскар“ актьор е във възход след ролите си в „Назови ме с твоето име“ и „Малки жени“, а с това стана й апетитна мишена за таблоидите. Въпреки това, Шаламе, който крие в ръкава си на Дон Жуан телефонните номера на звезди като Лили-Роуз Деп, Ейза Гонзалес и Кайли Дженър, до голяма степен

избягва да говори за личния си живот

Той споделя, че се чувства „силно съден“ поради натиска на социалните медии.

Да бъдеш млад сега и да бъдеш млад винаги – мога да говоря само от името на моето поколение – трябва да бъде строго оценявано“, каза той на премиерата на филма си „Кости и всички“ на филмовия фестивал във Венеция през 2022 г.

Актьорът не крие, че думата „среща“ го плаши.  „Това е много страшна дума, защото след това този контекст е установен“, обясни той в  интервю за W Magazine.

„Винаги можете да видите поведението на хората в ранния етап на една връзка.“

В същото време Шаламе показва, че всъщност може да е и романтик по душа, като споделя урок номер едно за любовта, който е научил с Vogue Paris:

„Когато обичаш, обичай изцяло. Обичай безсрамно.“

Ето един поглед назад към историята на срещите на Тимъти Шаламе.

Фотокредит: Mikael Jansson

Докато посещава гимназията за музика и изкуство и сценични изкуства Fiorello H. LaGuardia в Ню Йорк през 2013 г., Шаламе е излизал със състудентката си 

Лурдес Леон, дъщерята на Мадона

Въпреки че са известни малко подробности за краткотрайната им връзка, те изглежда са останали приятели известно време след раздялата. В интервю за Radio Andy на SiriusXM, актьорът разкри, че е говорил с Леон за главната си роля в „Назови ме с твоето име“.

Все още не го е гледала, но е развълнувана“, каза той на Анди Коен. „Тя ме дразни за публичните изяви… Самият филм, за който тя е много развълнувана, и приемът, който получи, е страхотно нещо.

Фотокредит: HBO

Говори се, че връзката на

Лили-Роуз Деп (дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради)

и Шаламе е започнала през септември 2018 г., след като са били забелязани заедно в Ню Йорк. Те дори пренасят романса си в чужбина с посещение в Париж през декември. Двамата се запознават, докато работят върху „Кралят“ на Netflix.  Малко след премиерата на филмовия фестивал във Венеция през 2019 г., са били снимани в страстна целувка на лодка в Капри, Италия.

През ноември 2020 г. Шаламе разкри пред GQ личния момент, когато стана публичен: „Легнах си тази вечер с мисълта, че това беше един от най-добрите дни в живота ми.

Бях на тази лодка цял ден с някой, когото наистина обичах, и затваряйки очи, безспорно си казах „Това беше страхотно“. И след това да се събудиш и да видиш всички тези снимки може да те накара да се чувстваш смутен и да изглеждаш като истинска шут.“, продължи той.

Звездата от „Красиво момче“ добави: „И тогава хората си казват „Това е маркетинг трик“. Маркетинг трик?!

Мислите ли, че бих искал да изглеждам така пред всички вас?!

След около година и половина заедно, през април 2020 г. излезе новината, че Шаламе и Деп са се разделили. 

Фотокредит: JUSTIN CAMPBELL

През юни 2020 г. Шаламе беше забелязан да се наслаждава на лятно бягство в Кабо Сан Лукас, Мексико, с

актрисата Ейза Гонсалес

Източник каза на PEOPLE по това време, че актьорите са отлетели там с приятели с частен самолет и са останали в залива Чилено пет дни. Романсът между тях обаче приключва през октомври 2020 г..

Фотокредит: INSTAGRAM / @THESARAHTALABI

Актьорът прекара време в Coachella през април 2022 г. с

модела и инфлуенсър Сара Талаби,

което доведе до слухове, че те може да са нещо повече от приятели.

Талаби публикува стори в Instagram от музикалния фестивал, като написа „Прекарах най-доброто време с най-добрата група хора“, и тагна Шаламе в Instagram, както и нейната сестра близначка Лия Талаби и приятел.

Тя потвърди, че е прекарала известно време със звездата от „Дюн“, но бързо насочи разговора на друго място.

Всички ме питат дали целувах Тимъти Шаламе на Coachella и това е добър въпрос. Но страхотен въпрос би бил да попитаме нашите световни лидери защо Земята сега губи 1,2 трилиона тона лед всяка година поради глобалното затопляне и защо реформата в кризата с климата е напълно неефективна.„, казва пред Page Six Талаби.

Фотокредит: KARWAI TANG/WIREIMAGE

През април 2023 г. започнаха да циркулират слухове, че Тимъти Шаламе и

магнатът на красотата Кайли Дженър

се виждат, след като нейният Range Rover беше сниман на алеята пред къщата му. Двамата също бяха забелязани да говорят един с друг няколко месеца преди това на Седмицата на модата в Париж. Новините за процъфтяващата им връзка дойдоха малко след съобщенията, че Дженър вече не е с Травис Скот, бащата на двете й деца, с когото тя има връзка от 2017 г.

Според източник на Дженър, риалити звездата „просто иска да се среща без никакъв натиск“ след годините, в които се разделяха и събираха отново и отново със Скот.

[Шаламе и Дженър] излизат всяка седмица. Не е сериозно. Кайли се забавлява“, каза вътрешен човек, добавяйки: „Всички в семейството са щастливи и подкрепят срещите на Кайли.“, споделят от PEOPLE.

Актуално

Избрано за вас