Били Айлиш разкритикува списание „Варайъти“, че обсъжда сексуалността ѝ

Снимка: People

Били Айлиш разкритикува списание „Варайъти“, че обсъжда сексуалността ѝ

Снимка: People
Сподели

Били Айлиш заяви, че иска интернет „да я остави на мира“ за това, че харесва както жени, така и мъже, след като сексуалността ѝ се превърна в тема на дебат по време на събитие на списанието Варайъти“, съобщава БТА.

Певицата намекна, че е привлечена от жени в неотдавнашно интервю за американското издание. На наградите Hitmakers на списанието през уикенда Били беше попитана пред камерата дали е искала да се разкрие.

Сингълът на Айлиш от „Барби“ –

What Was I Made For?, спечели наградата за филмова песен на годината.

Преди началото на церемонията изпълнителката се появи на червения килим, където разговаря с репортер за историята от корицата на ноемврийския брой на изданието.

„Благодаря на „Варайъти“ за моята награда, а също за това, че ме изкараха на червения килим в 11 ч. сутринта, вместо да говорим за нещо друго“, написа тя в публикация в Инстаграм. И добави: „на кого му пука“.

Айлиш, известна и с хитовете си Bad Guy, Happier Than Ever и Bury a Friend, разкри пред списанието миналия месец, че въпреки трудностите, които изпитва в отношенията си с момичетата,

ги обича като човешки същества и е „привлечена от тях”.

Изпълнителката призна: „Привличат ме наистина“.

Били, искаше ли да се разкриеш?“, попита репортерът 21-годишната певица, докато минаваше по червения килим.

„Не, не исках, но някак си си помислих… не е ли очевидно? Не осъзнавах, че хората не знаят“, отговори Айлиш.

Певицата продължи интервюто, като каза, че „просто не вярва“ в идеята да се разкрие. „Защо не можем просто да съществуваме?“

В коментарите към публикацията си в Инстаграм Айлиш получи подкрепа от колеги музиканти, сред които Айс Спайс, Люси Дeйкас от „Бойджиниъс“ и други.

След като стана популярна през 2015 г. с хита си Ocean Eyes,

Били Айлиш открито говори за критиките, с които се сблъсква

по отношение на връзките, тялото, външния вид и на половата си идентичност. Освен чрез връзката си с бившия си приятел Джеси Ръдърфорд, 32-годишният фронтмен на групата „Нейбърхуд“, тя не разкривала своята сексуалност по друг начин.

Актуално

Избрано за вас