“Бял лист” на „Молец“ навъртя над 120 хил. гледания за денонощие

“Бял лист” на „Молец“ навъртя над 120 хил. гледания за денонощие

Сподели

Над 120 хиляди гледания за денонощие събра най-новата песен на група „Молец“ – „Бял лист“, Премиерара на видеото, режисирано от Крис Захариев, бе в петък.

Пред bTV Юли и Крис споделят, че организацията за снимките се е случила буквлано за денонощие. Покрай финализирането на дебютния си албум и подготовката на лятното турне

екранизацията на „Бял лист“ е минала като задача междудругото в програмата им.

„Танцьорите имаха готова хореография, а Криската Захариев излезе с идеята за тези неонови лъчи отгоре. Шапка му сваляме, усети много добре този трак и го визуализира на световно ниво.“, казва дуото.

След по-малко от седмица, на 29 юни, „Молец“ излизат на сцената на стадион „Юнак“, за да представят първия си албум. Шоуто е планувано като концерт-спектакъл, носещ недвусмисленото име „Албум“.

Специално участие ще има актьорът Ованес Торосян.

По визуалните решения за първото си шоу на стадион „Молец“ отново ще работят с Крис Захариев. Той е неизменна част от успеха им и огромна творческа сила, допринасящ за еуфорията, която момчетата успяха да завихрят по себе си в последната година.

Само няколко седмици по-рано излезе и песента „Цялото време“. Парчето е част от сет листа за 29-и юни и абсолютно феноменално, само за месец направи първия си милион гледания в платформата за видео.


Още едно голямо събитие се задава пред Крис и Юли след по-малко от месец. На 22 юли „Молец“ ще подгрява концерта на Black Eyed Peas  в Бургас.

През август дуото тръгва и на обиколка из страната, с която ще промотира дебютния си албум. „Молец“ ще се качат на сцените на летните театри в Стара Загора (16 август), Бургас (17 август), Варна (10 август) и Русе (28 август). Впечатляващ ще бъде музикалният десант на групата в Античния театър в Пловдив, който е плануван за 20 август.

Фотокредит водеща снимка: @molecofficial

Четете още:

„Молец“ за успеха си: Суперлативите ни карат да се чувстваме смирени

Любо Киров и „Молец“ са големите победители на наградите на „БГ Радио“

Актуално

Избрано за вас