Звезда от „Белия лотос“ случайно получил 7-цифрен бонус, предназначен за Спайдермен

Снимка: ARTURO HOLMES/WIREIMAGE; AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

Звезда от „Белия лотос“ случайно получил 7-цифрен бонус, предназначен за Спайдермен

Снимка: ARTURO HOLMES/WIREIMAGE; AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC
Сподели

Британският актьор Том Холандер получил погрешка седемцифрен бонус, предвиден за колегата му Том Холанд за работата му като Спайдърмен в „Отмъстителите“, пише „Варайъти“. Холандер, известен най-вече от сериала „Белия лотос“, но и с участия в „Карибски пирати“ и „Гордост и предразсъдъци“, е имал общ агент с Холанд в миналото.

„Седях си самодоволно в публиката след сериал за Би Би Си, който ми донесе 30 хиляди, и си мислех как с тях щях да изкарам поне следващата година. Мислех си: „Е, това е чудно, аз съм много проспериращ. Ще отида и ще гледам приятеля си и ще бъда деликатно снизходителен, когато го поздравявам за спектакъла“. След това дойде антрактът и си проверих мейлите. Там ме чакаше известието с фиш за хонорари, предвиден за Холанд – първи транш от боксофис бонуса за „Отмъстителите“. Сумата беше зашеметяваща и това не беше заплатата му, а бонус от продажбата на билети, при това първият от тях. Парите бяха

много повече, отколкото аз някога съм виждал,

ставаше въпрос за седемцифрена сума. Изведнъж плановете ми за снизходителност се изпариха“. Той споделя, че това не е първият път, в който някой обърква имената им и го взима за по-популярния му колега. Неведнъж се е срещал с „развълнувани, след това объркани и накрая разочаровани деца“, които вероятно са очаквали да се срещнат със Спайдърмен.

Холандер бе гост на Сет Майерс, за да разкаже повече за предстоящия сериал „Feud: Capote vs. The Swans“ на Райън Мърфи. Той ще се излъчи премиерно на 31 януари, съобщава „Площад Славейков“. В него британският актьор ще влезе в главната роля на Труман Капоти.

„Вражда“ ще разкаже за американския писател, който завързва близко приятелство с няколко влиятелни жени от висшето общество, наричани галено Лебедите. Те споделят всичко помежду си без свян и страх, че ще бъдат осъдени, но

писателят предава доверието им

и написва „Сбъднати молитви“. Творбата му представлява художествен текст, в който завоалирано са предадени много от тайните, обсъждани в тесния кръг на Лебедите. След публикуването на откъс в списание връзката на Капоти с жените е безвъзвратно унищожена, а самият текст го превръща в парий във висшето общество, отприщвайки деструктивни навици, от които той така и не се възстановява, гласи синопсисът на сериала.

В актьорския състав ще гледаме Деми Мур, Наоми Уотс, Клои Севини, Калиста Флокхарт и други.

Актуално

Избрано за вас