Въпреки отмяната на концертите: Ози Озбърн обяви, че няма да се пенсионира

Въпреки отмяната на концертите: Ози Озбърн обяви, че няма да се пенсионира

Сподели

Въпреки че отмяната на концертното турне на Ози Озбърн беше възприета като намек за оттеглянето му от сцената, рок изпълнителят няма да се пенсионира.  Той със сигурност не планира да се оттегли от музикалната индустрия, съобщи ДПА.

Вокалистът на „Блек Сабат“ разясни намеренията си във вторник по време на гостуването си в радиостанцията „Озис Боунярд“. Певецът обясни, че кариерата му изобщо не е приключила. Както и че би тръгнал на турне отново, ако беше възможно за него физически.

„Старах се като луд да се изправя отново на крака. В един момент (съпругата ми) Шарън ми каза: „Знаеш ли какво – не можеш да продължаваш да се готвиш за турнета, които ще се отменят“. Това заяви 74-годишният Озбърн в разговор с водещия Били Морисън.

„Ако все някога успея да проведа турне отново – добре. Но в момента, ако някой ми зададе въпроса: „Можеш ли да тръгнеш на път след месец?“, не бих могъл да отговоря с „да“. Ако можех да отида на турне сега, щях. Но в момента не мога да правя планове, защото не мисля, че бих могъл да ги осъществя“, добави той.

По-рано тази година изпълнителят отмени вече окончателно своето пролетно турне из Европа. Причината – тежката контузия на гръбначния стълб, която получи преди четири години, и заради която беше опериран миналата година. Озбърн обаче се оказа разстроен от начина, по който отмяната на турнето му беше възприета, тъй като беше прието като заявка, че е решил да се пенсионира . В същото време самото турне беше отменяно на няколко пъти, а десетки хиляди фенове на Ози, които чакаха да си върнат парите за билетите, не можеха да го направят. Процесът беше отпушен именно с окончателната отмяна.

Край: Ози Озбърн се отказа от сцената, връщат парите за концертите му

Актуално

Избрано за вас