Линдзи Лоън стана майка на момче

Линдзи Лоън стана майка на момче

Сподели

Актрисата Линдзи Лоън, която направи своя филмов дебют в любимия на няколко поколения филм „Капан за родители“ стана майка на момче. Новината за това съобщи представител на звездата.

„Семейството е на седмото небе от щастие“, се казва в изявлението.

Тя и съпругът ѝ – финансистът Бадър Шамас, са избрали името Луай за наследника си. Името е арабско и значението му е „щит“ или „защитник“, отбелязва Асошиейтед прес. „Линдзи Лоън и съпругът ѝ финансист Бадер Шамас посрещнаха красив, здрав син на име Луай. Семейството е на седмото небе от щастие“, казва представителят ѝ пред PEOPLE. Новината бе потвърдена и от нейната майка – Дина Лоън. Тя сподели, че бебето се е родило на 15-и юли.

37-годишната актриса е дала живот на първото си дете в Дубай, където семейството живее. През месец март актрисата обяви, че е бременна в профила си в Инстаграм, като публикува снимка на бебешка дреха с надпис „Очаквайте скоро…“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

От известно време Линдзи живее в чужбина, а през 2022 г. сключи брак с Шамас. В последните години Линдзи стои далеч от общественото внимание. Тя се завърна към актьорството миналата година в „Да си падаш по Коледа“ („Falling for Christmas“) на Netflix. Изпълнява и главната роля в романтичната комедия „Ирландско желание“ („Irish Wish“).

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас