Риана разтърси Супербоул с бременно коремче

Риана разтърси Супербоул с бременно коремче

Сподели
Най-рейтинговото събитие в американската телевизия върна певицата на сцена след 7-годишна пауза

Рейтингите на тазгодишното издание на Супербоул полетяха до тавана на лятното кино заради ексклузивното шоу на Риана в неделя вечер. Участието й в полувремето на най-гледаното футболно събитие в историята на американската телевизия бе абсолютен прецедент след 7-годишно отсъствие от сцената. Откритието на Джей Зи предизвика тиха революция и с факта, че ще става майка за втори път. По време на изпълнението си тя щедро разгърна якето си и под прилепналият й червен гащеризон се очерта бременно коремче.

Риана има 8-месечен син

от гаджето си, рапърът A$AP Rocky. Бебето направи дебюта си в TikTok, но името му все още не е известно.

Phone torches lit up in the stands while Rihanna was winched into the sky (AP)

Майчинството е причината тя да се хвърли в приклчението Супербоул, след като вече отказа участие през 2018 г. „Когато получих обаждане с покана за тази година, им казах „Сигурни ли сте? Родих преди три месеца и не знам до колко съм способна да взимам толкова важни решения за кариерата си сега.

Мога и да съжалявам за това.“

сподели Риана в интервю за Apple Music непосредствено преди ивента.

Backup dancers clad in white joined her in neighbouring platforms (AP)

„Но когато станеш майка, имаш чувството, че можеш да обърнеш целия свят. Способен си на чудеса, с Супербоул е най-голямата сцена на света. Така че, колкото и да бе страшно, го направих. Знаех, че е важно да се случи точно тази година и синът ми да види това.“ 

Back on the ground, Rihanna was enveloped by the numerous dancers for a tightly choreographed number (AP) 

Сцената за впечатляващото шоу на Риана е строена от 400 души, които

след изпълнението я разглабят за рекордните 8 минути

Шоуто й бе изключително динамично, с екип от над 50 танцьора и хореография, в която тя се включваше абсолютно равностойно. Допълнителен рисков фактор за бременността на певицата бяха подвижните плоскости, които я „приземиха“ от въздуха още в първата минута на изпълнението й. В миксът, продължил 14 минути, носителката на „Грами“ включи класики като Rude Boy, Bitch (Better Have My Money), Work и Umbrella.

Робин Риана Фенти, по-известна с псевдонима си Риана, стартира кариерата си като артист, но

за последните две десетилетия зае позициите на изпълнителен директор

и милиардер.  Хубавицата от Барбадос притежава козметичният гигант Fenty Beauty, бранд за бельо и акции в стрийминг гиганта Tidal.  През изминалата година тя бе обявена за най-младата жена в САЩ, натрупала състоянието си от нулата.

Фотокредит: AP

Актуално

Избрано за вас