Наум Шопов е параолимпиец в новия филм на Ники Илиев

Наум Шопов е параолимпиец в новия филм на Ники Илиев

Сподели

Водещия на „Ергенът“ Наум Шопов влиза в ролята на параолимпиец в новия филм на Ники Илиев. Режисьорът

сподели снимка от първия снимачен ден на „Без крила“

в Обединените арабски емирства.

„Вдъхновен от истинската история на нашия параолимпиец Михаил Христов (първият от ляво) в Дубай, където той печели първият си медал на международно състезание. И подобрява Европейски рекорд по скок дължина! В ролята Наум Шопов и треньорът му Петър Дачев, в ролята Леарт Докле.“, написа Илиев. Той уточни, че снимките на „Без крила“ ще продължат през лятото на българска земя.

Това е първата главна роля в киното за Наум Шопов-младши,

който е дипломиран медик и по симпатична ирония на съдбата стана разпознаваем като д-р Тасев в сериала на NOVA „Откраднат живот“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea (@teaminkova)

Шопов и половинката му Теа Минкова се развиват изключително успешено като влогъри, споделяйки ежедневието и грижите по отгледжането на дъщеричката си Амая в YouTube.

Семейството се е разделило за близо три месеца

заради снимките на първия сезон на „Ергенът“ в Турция. Тази година обаче са Теа и Амая са придружили Наум до Бодрум, където са протекли срещите на новия „ерген“ Евгени Генчев с претендентките за сърцето му.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Наум Шопов (@shopov)

„Без крила“ е шестият филм на Ники Илиев като режисьор. В първите два – „Чужденецът“ и „Нокаут (Или всичко, което тя написа)“, главната роля бе поверена на вече бившата му съпруга Саня Борисова. Миналата година в навечерието на Свети Валентин бе премиерата на „Завръщане 2“. Първата част се превърна в най-гледаният бг филм за 2019 г.

Актуално

Избрано за вас