3000 пяха с Любо Киров в Античния театър

3000 пяха с Любо Киров в Античния театър

Сподели

Любо Киров започна „Турне 2023“ със зрелищно музикално шоу на сцената на препълнения Античен театър в Пловдив в сряда вечерта. Близо 3000 души пяха в един глас, танцуваха, преживяха първия от поредицата големи концерти в страната.

„Восъчен герой“ – новото рок парче на най-продавания български поп изпълнител, даде ударното начало на турнето. Публиката се наслади на живо и на любимите си „Както преди“, „Целуни ме“, „Ако сме двама“, „Мога“ – със специалното участие на Михаела Маринова, „Усеща се сила“ и др. На сцената с Любо Киров отново беше Голямата банда.

Фото кредит: Иван Ерменков

Емоцията от преживяването беше допълнена от специални светлинни ефекти, издигащи музикалното преживяване на следващо ниво.

„Пловдив, благодаря ви за посрещането и енергията, с която ме зареждате всеки път! Довечера продължаваме с още повече сила и вдъхновение. Вълнувам се преди всяка среща с вас“, сподели след първия концерт Любо Киров.

Вторият от големите концерти от „Турне 2023“ е тази вечер, отново в Античния театър. Организаторите споделят, че остават последни билети. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе. Концертната 2023 завърши с две знакови събития за музиканта. Той празнува 50 с две поредни дати в НДК в началото на ноември.

Фото кредит откриваща снимка: Иван Ерменков

Актуално

Избрано за вас