HBO пусна първи кадър от „Дворецът“ с Кейт Уинслет

Снимка: HBO account

HBO пусна първи кадър от „Дворецът“ с Кейт Уинслет

Снимка: HBO account
Сподели

HBO пусна първи кадър от най-новият си сериал „Дворецът“ с главна роля, поверена на Кейт Уинслет. След „Мер от Ийстдаун“ Кейт Уинслет отново ще оглави сериал на HBO – „Дворецът“.

„Дворецът“ (The Palace) е новият сериал на HBO, който ще разгледа отблизо света на политиката. Американската телевизия представи първия образ от сериала.

Кейт Уинслет влиза в ролята на държавния глава на авторитарна държава.

Сериалът ще проследи „цяла година в един дворец, седалището на властта на модерен европейски режим, който постепенно започва да се разпада…“

Режисьори са Стивън Фриърс („Флорънс“, „Мръсни хубави неща“) и Джесика Хобс. Британският режисьор ще бъде на позната почва, след като вече е снимал историческата драма „Кралицата“. За да уловят падението на един елит, двамата шоурънъри Уил Трейси и Франк Рич също няма да са в първия си опит, тъй като и двамата са работили по сериала на HBO „Наследство“.

„Дворецът“ обещава да се конкурира със сериала на Netflix „Короната“, като предлага по-мрачен поглед към коридорите на властта. Към Кейт Уинслет ще се присъединят Хю Грант, Андреа Райзбъро и Марта Плимптън, както и френският актьор Гийом Галиен и белгийският Матиас Шьонертс.

HBO все още не е обявил дата на излизане на сериала.

Но тъй като се снима в Австрия и в Обединеното кралство, едва ли ще можем да го очакваме преди края на 2023 г. Но със сигурност го чакаме с нетърпение.

Сериалите на 2023-та

Актуално

Избрано за вас