Кевин Костнър се развежда за втори път

Кевин Костнър се развежда за втори път

Сподели

След 18 години брак Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер се развеждат, предаде АП, позовавайки се на говорител на актьора.

„С голяма тъга господин Костнър констатира, че обстоятелства извън неговия контрол го принуждават да действа в посока разтрогване на брака“, се казва в съобщението на говорителя на актьора Арнолд Робинсън, предава БТА.

Костнър и Баумгартнер, която е модел и дизайнер на чанти,

започнаха да се срещат през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на Костнър в Колорадо през 2004 г. Те имат двама синове на възраст 14 и 15 години, както и 12-годишна дъщеря.

Това е втори брак за 68-годишния Костнър, който е носител на награди „Еми“ и „Оскар“

Той има четири деца от предишни връзки.

Преди месец и половина холивудския ас получи „Златен глобус“ за ролята на Джон Дютън в сериала „Йелоустоун“. Наградата бе доставена по нестандартен начин – по пощата. Костнър

не успя да присъства на церемонията през януари заради наводненията около дома му

Това е третата статуетка в кариерата му. През 1991 г. печели в категория за най-добър режисьор за „Танцуващият с вълци“, а 22 години по-късно триумфира и с признание за най-добър актьор за ролята си в мини сериала „Хатфийлдс и Макой“, припомня CNN.

„Гледах шоуто от вкъщи, но не беше същото. Да бъда номиниран беше от изключително значение за мен. А да бъда на церемонията беше моя мечта. Вместо това със семейството ми се събрахме на дивана в дневната и я гледахме по телевизията.“, сподели тогава Костнър в благодарствено видеото.

 

Фотокредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас