Откриха тялото на Джулиан Сандс след петмесечно издирване

Фотокредит: Richard Shotwell/Invision/AP

Откриха тялото на Джулиан Сандс след петмесечно издирване

Фотокредит: Richard Shotwell/Invision/AP
Сподели

Тялото на британския актьор Джулиан Сандс, известен с работата си в продукции като „24“, „Стая с изглед“ и „Полетата на убийството“, беше открито, след като изчезна в планините Сан Габриел в Южна Калифорния през януари.

„Начинът на смъртта все още се разследва, в очакване сме на допълнителни резултати от тестовете“. Това се казва в изявление на шерифския отдел на окръг Сан Бернардино, предава CNN.

„Бихме искали да изразим своята благодарност към всички доброволци, които работиха неуморно, за да открият г-н Сандс“, казват разследващите.

Актьорът е бил обект на продължаващо издирване в района на планината Болди, откакто

не се е върнал от поход на 13 януари.

Метеорологичните условия възпрепятстваха издирването през седмиците след изчезването му. Длъжностни лица обявиха подновени усилия за локализиране на Сандс по-рано този месец.

Фотокредит: Warner Brothers/Everett Collection

Над 80 доброволци за търсене и спасяване, служители на полиция и горско участваха в издирването през последните дни. В търсенето се включиха два хеликоптера и екипажи с дронове, докато доброволците търсеха в „отдалечени райони в планината Болди“, според официални лица.

„Продължаваме да пазим Джулиан в сърцата си със светли спомени за него като прекрасен баща, съпруг, изследовател, любител на природата и изкуствата“, каза семейството му в изявление за The Guardian по това време.

Сандс обичал да се разхожда сред природата.

„Когато беше в Ел Ей, планинската верига Болди беше любимото му място, той ходеше там толкова често, колкото можеше“, каза брат му пред британската медия Craven Herald & Pioneer през януари. „Джулиан обичаше да казва: „Никога не съм имал почивка, но си почивам от време на време“ – добре, сега той си почива на място, което наистина харесва“.

Фотокредит: 20th Century Fox/Everett Collection

Един от най-известните филми на Сандс е „Да напуснеш Лас Вегас“. Той също се появява в телевизионни предавания, включително „Смолвил“, телевизионния сериал на Netflix „What/If“ и водената от Питър Капалди драма „Benediction“.

„Истината е, че след като сте наоколо достатъчно дълго и имате известен опит, увереност и независимост, има огромно изоставяне на нещата, които са натрапчиви в кариерата ви: амбиция, нарцисизъм, ревност, суета, несигурност“, казва той пред The Guardian през 2018 г.

„Можеш да прекараш много време, опитвайки се да останеш млад актьор. Не позволява емоционална зрялост. Това е инфантилизиращо.”

Сандс беше женен за журналистката и писателка Евгения Цитковиц, с която сключиха брак през 1990 г.. Двойката има две деца. Сандс има и син от предишен брак.

Актуално

Избрано за вас