Гледайте първия трейлър на „Присила“ от София Копола

Гледайте първия трейлър на „Присила“ от София Копола

Сподели

Ето го и първия трейлър на филма „Присила“ („Priscilla“). Биографичната драма на София Копола дава различен поглед към Краля на рокендрола с участието на Джейкъб Елорди и Кейли Спейни.

Базиран на мемоарите на Присила Пресли от 1985 г. „Елвис и аз“, биографичният филм проследява живота и връзката ѝ с Елвис.

Кейли Спейни e в ролята на Присила, а звездата от сериала „Еуфория“ Джейкъб Елорди е в ролята на Елвис Пресли.

Спейни и Елорди са най-новите звезди, които ще влязат в образите на Присила и Елвис Пресли на екрана. Оливия ДеДжондж и Остин Бътлър изпълняват главните роли в биографичната музикална драма на Баз Лурман „Елвис“ от 2022 г., която печели две номинации за „Златен глобус“ и една победа за изпълнението на Бътлър като култовия певец. Филмът бе номиниран за „Оскар“ за най-добър филм, най-добър актьор и др., но не успя да вземе статуетка.

Режисьор и сценарист на „Присила“ е София Копола.

Дъщерята на Франсис Форд Копола е носител на „Оскар“ за най-добър оригинален сценарий. Тя получи наградата за „Изгубени в превода“. Известна е и с филмите „Мария Антоанета“, „Обречени да умрат“ и др.

За „Присила“ Копола си сътрудничи с A24. Очаква се страните да обявят и съвместната си работа по серийна адаптация на трагикомедията на Едит Уортън „The Custom of the Country“.

Четете още:

Елвис донесе БАФТА на Остин Бътлър

Да бъдеш Елвис: обречен си на слава и проклятие

Елвис Пресли и раждането на рокендрола: През обектива на Алфред Вертхаймер

Актуално

Избрано за вас