Елтън Джон падна във вилата си и прекара нощта в болница

Елтън Джон падна във вилата си и прекара нощта в болница

Сподели

Сър Елтън Джон се прибра у дома, след като прекара нощта в болница. До това доведе падане във вилата му в Ница. 76-годишният певец е бил откаран в ортопедичното отделение на болничния център „Принцеса Грейс“ в Монако, където му е оказана медицинска помощ за леки наранявания.

Сър Елтън е приет „след подхлъзване вчера в дома му в Южна Франция“, това е потвърдил говорител пред BBC News.

„Елтън посети местната болница като предпазна мярка. След контролните прегледи тази сутрин той беше изписан и вече е у дома и в добро здраве.“, казва още той.

Сър Елтън прекарва лятото във Франция със съпруга си Дейвид Фърниш и двамата им сина, след като през юли приключи дългогодишното си турне „Farewell Yellow Brick Road“. Месец по-рано той изнесе концерт на сцената на пирамидата на фестивала Гластънбъри, който бе посветен на цялата му кариера. Тези изпълнения отбелязаха оттеглянето на сър Елтън от турнетата на живо. Певецът обаче не изключва възможността за единични изпълнения в бъдеще.

Неотдавна той даде показания като свидетел на защитата по делото срещу Кевин Спейси. В резултат, на което актьорът беше оправдан за сексуално посегателство.

Откакто издава дебютния си албум през 1969 г., сър Елтън се превръща в един от най-обичаните музиканти в Обединеното кралство, с хитове като „Tiny Dancer“, „I’m Still Standing“, „Your Song“ и „Are You Ready For Love?“.

Във филма „Rocketman“, излязъл през 2019 г., Тарон Егертън се превъплъщава в образа на певеца, разказвайки за живота и кариерата му.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас