Хари Стайлс стана цирков артист

Хари Стайлс стана цирков артист

Сподели

Изпълнителят Хари Стайлс се превърна в истински цирков артист. Това се случи в новото му видео към песента Daylight“ . Сингълът е част от третия студиен албум на британския певец – „Harry’s House“, който излезе преди повече от година. 

В новото видео бившият член на One Direction се появява в редица ексцентрични костюми. Темата, която е засегната този път е пътуващият цирк в стар стил. Видеото е дело на Тану Муньо, който режисира и това на хита „As It Was. То е заснето на ретро циркова площадка, където Стайлс влиза в ролята на цирков артист – избягва ножове, жонглира и кара колело.  За да закрие грандиозния си спектакъл, певецът на „As It Was“ се превъплъщава и във въжеиграч.

Във финалните моменти на припева на песента Стайлс е драматично катапултиран от оръдие, в което се издига над цирковите артисти. Той е облечен в украсен жълт костюм, подсилен с набор от крила.

Това не първата визуализация, която тракът получава. През 2022г. при гостуването си в предаването на близкия му приятел и телевизионен водещ, Джеймс Кордън, двамата създават  неофициален клип, излъчен ексклузивно в „The Late Late Show with James Corden“.

Лидерът във всички класации Хари Стайлс, в момента е в края на своето световно турне „Love on Tour“, което започна през септември 2021 г. и ще завърши на 22-ри юли в Reggio Emilia, Italy.

Фото кредит откриващата снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Актуално