Адам Драйвър наруга фен, не харесал сцена от новия му филм

Фото кредит: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Адам Драйвър наруга фен, не харесал сцена от новия му филм

Фото кредит: Rudy Carezzevoli/Getty Images
Сподели

Адам Драйвър реагира остро на зрителски критики относно някои сцени в новия му филм „Ферари” по време на филмовия фестивал „Camerimage” в Полша. Актьорът присъства на събитието не само като гост, но и

за да получи специалната награда „EnergaCAMERIMAGE“,

присъждана за актьорско майсторство.

В рамките на визитата му посетителите имаха възможност да му зададат въпроси относно предстоящата премиера на биографичната лента.

По думите на един от феновете част от кадрите са изглеждали твърде драстични, но същевременно евтини.

Той се обърна към актьора, познат ни от друга биографична лента – „Домът на Гучи”, с въпрос какво е неговото мнение за сцените.

„Майната ви, откъде да знам. Следващ въпрос“, отговори Драйвър за изненада на публиката. Реакцията на широката общественост не закъсня, след като видео с реакцията на актьора беше разпространено в социалната мрежа X (новото име на Twitter).

Продукцията на Майкъл Ман е биографична драма за Енцо Ферари, основателя на известната компания, произвеждаща спортни автомобили. Действието се развива през 50-те години и

представя както успехите, така провалите на Ферари

по пътя му нагоре по стълбата на успеха.

Адам Драйвър влиза в главната роля. В лентата той ще си партнира с невероятните актьори Пенелопе Крус, Шейлин Удли,  Габриел Леон и Патрик Демпси. Екранният д-р Дерек Шепърт (Демпси) наскоро беше обявен за най-сексапилният жив мъж от списание People. В свое интервю той споделя, че ако му се отдаде възможност, ще се откаже от актьорската професия и ще се посвети изцяло на мотоспортове. Актьорът е притежател и на колекция от редки автомобили, с която много се гордее.

Българската публика ще може да се наслади на актьорските превъплъщения в лентата от 5 януари 2024 г.

Фото кредит: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Актуално

Избрано за вас