Мария Бакалова и Юлиан Костов подеха борба с войната по пътищата

Снимка: AP

Мария Бакалова и Юлиан Костов подеха борба с войната по пътищата

Снимка: AP
Сподели

Филм на Мария Бакалова и Юлиан Костов  предизвика национална кампания срещу войната по пътищата.

В късометражната лента, носеща името „Това, което остава”, участват още Захари Бахаров и Елена Телбис, а в главната роля е младият Ян Лозов.

Мащабната кампания, която той предизвика, е под наслова

“В живота няма втори дубъл –

една секунда може да го преобърне завинаги”. Тя се организира с подкрепата на Столичната община.

Лентата и разказва за съзряването на момче по време на трагични събития, разтърсващи семейството му. Всички персонажи застават пред болката от загубата на близък човек, откриват истини, за които не са готови, правят избори, които променят напълно живота им. Освен това, те изпитват вина, която ги разяжда. Не спират да търсят изход, но остават в капана на събитията.

В този филм Мария Бакалова не само участва като Маги, но и го

продуцира заедно с Юлиян Костов

и компанията им Five Oceans, пише „24 часа”.

Режисьор на лентата е Димитрис Георгиев, който е и съсценарист с Марий Росен.

Това е вторият филм, който Юлиан Костов и Мария Бакалова правят, след игралната лента “Триумф” на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева. Продуценти на “Това, което остава” са и No Blink Pictures, New European Wave Entertainment. Лентата, снимана в Бургас, се очаква да излезе догодина.

Бакалова ще снима и друга лента близо до дома. Тя е подписала договор за участие във филма God’s Country, който е американският режисьорски дебют на Егор Абраменко („Спутник”). Снимките ще се осъществят в Румъния.  Колега ѝ Юлиан Костов пък ще се превъплъти в злодей в “Call of Duty, Modern Warfare III“.

Фото кредит: AP

Актуално

Избрано за вас