Софи Търнър съди Джо Джонас за връщането на децата в Англия

Фото кредит: Danny Moloshok/Reuters

Софи Търнър съди Джо Джонас за връщането на децата в Англия

Фото кредит: Danny Moloshok/Reuters
Сподели

Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор, певеца Джо Джонас, с искане да върне двете им деца в „обичайното им местопребиваване“ в Англия. Звездната двойка обяви по-рано този месец, че се развежда след повече от четири години брак. Тогава те определиха раздялата като „приятелска“.

В четвъртък обаче адвокатите на 27-годишната Търнър подадоха съдебна молба, в която се позовават на „неправомерното задържане“ на децата им в Ню Йорк.

34-годишният певец от Jonas Brothers, който е американец, иска съвместно попечителство над двете им дъщери – Уила, която е родена през 2020 г., и второто им дете, което е родено миналата година, но чието име не е оповестено публично. Според юридическата петиция на Търнър, двойката е

направила Англия свой „постоянен дом“ през април

В документите се посочва, че Джонас неправилно е твърдял в молбата си за развод, че децата, които имат двойно гражданство, са живели във Флорида през шестте месеца преди да я подаде.

Търнър и Джонас са се съгласили, че на децата е било позволено да пътуват до САЩ през август, се посочва в молбата. Това обаче било „временно споразумение“.

В съдебното заявление се казва още, че двойката се е срещнала в края на миналата седмица, за да обсъди раздялата си. По време на разговора Търнър е повторила „договорения план“ децата да се върнат „у дома в Англия“.

Твърди се обаче, че Джонас е отказал да върне

паспортите им

и да ги изпрати в Обединеното кралство. Както и че в момента Търнър е в Ню Йорк заедно с децата.

В отговор на обвиненията представител на Джонас заяви пред CNN, че срещата на двойката в неделя е била „любезна“. Както и че впечатлението му е, че те са „постигнали разбиране, че ще работят заедно за приятелско уреждане на съвместното родителство“.

„Децата са родени в САЩ и са прекарали по-голямата част от живота си в САЩ. Те са американски граждани“, заяви говорителят.

Те добавиха, че Джонас желае Търнър „да преразгледа тежката си правна позиция и да продължи напред по по-конструктивен и личен начин“ и че „единствената му грижа е благополучието на децата му“.

Джонас също така отхвърли твърденията на Търнър в съдебните документи, че е разбрала за развода от медийни публикации. Той казва, че е била наясно предварително.

Търнър е най-известна с ролята си на Санса Старк в „Игра на тронове“. Освен това е участвала в драматичния сериал „Стълбището“ и във филмовата поредица „Х-Мен“.

По-рано тази седмица тя беше заснета да вечеря с поп звездата Тейлър Суифт. Тя се срещаше с Джонас през 2008 г.

Като солов изпълнител Джо издаде сингли, сред които „Just In Love“ и „This is Me“, дует с Деми Ловато.

Но най-известните му песни са с братята му Ник и Кевин Джонас. Като група Jonas Brothers преди това участваха в собствен сериал по Disney Channel, а песните им „SOS, Burnin’ Up, Sucker“ и „Waffle House“ се превърнаха в хитове.

Наскоро те преиздадоха „Year 3000“ в сътрудничество с британската група Busted, която първоначално издаде песента през 2002 г.

Актуално

Избрано за вас