Бритни Спиърс отрече да подготвя нов албум

Снимка: DAVID CROTTY/PATRICK MCMULLAN VIA GETTY IMAGES

Бритни Спиърс отрече да подготвя нов албум

Снимка: DAVID CROTTY/PATRICK MCMULLAN VIA GETTY IMAGES
Сподели

42-годишната певица Бритни Спиърс се обърна към феновете си чрез публикация в Instagram, за да опровергае последните съобщения в медиите, че записва нов албум, съобщи NewsNow.

„За да сме наясно, повечето новини са глупости! Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум. Никога няма да се върна в музикалната индустрия!“, написа звездата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria River Red (@britneyspears)

По думите ѝ, когато пише – го прави за забавление или за други изпълнители.

„За тези от вас, които са прочели книгата ми, има много неща, които не знаете за мен. През последните 2 години

съм написала над 20 песни за други хора!“

, изтъкна тя, цитирана от БГНЕС.

Бритни беше категорична, че авторството на текстове ѝ харесва изключително много.

„Хората също така казват, че книгата ми е била издадена без моето одобрение – незаконно. Това далеч не е вярно. Чели ли сте новините тези дни? Аз съм толкова обичана и благословена“, подчерта звездата. Певицата постигна завиден успех със своите мемоари „Жената в мен“. Те достигнаха над 1,1 милион копия само в САЩ и сега изглежда, че могат да бъдат адаптирани във филм. Книгата зае първото място в списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

Постът на Спиърс включваше графично изображение на стара картина, на която жена държи отрязана глава на мъж върху чиния.

В неотдавнашни статии от Page Six и The Sun се твърдеше, че певицата и екипът ѝ са се обърнали към изпълнителките Charli XCX и Джулия Майкълс, за да ѝ помогнат да създаде новия си албум.

Актуално

Избрано за вас