Групата No More Many More представя четвъртия си албум „Един от тях“

Снимки: Projector Plus

Групата No More Many More представя четвъртия си албум „Един от тях“

Снимки: Projector Plus
Сподели

Групата No More Many More, с десетилетие на българската музикална сцена зад гърба си и планове за велики постижения пред себе си, подготвят премиера на своя нов авторски музикален албум.

Концертът им е на 13 декември в клуб в столицата. Албумът „Един от тях“ е четвърти за групата.

С честни думи, силни ангажирани текстове и неповторим стил

– право в сърцата на публиката, Методи Кръстев, Радослав Гергов, Камен Александров, Владимир Иванов, Мартин Стоянов-Martist и Гриша Георгиев са тук, за да останат и да разбъркат музикалното статукво у нас.

До края на годината No More Many More ще представят „Един от тях“ и по време на национално мини турне.

Новият албум съдържа десет песни и във всяка една липсва компромис със стила и разбиранията на авторите. Под повърхността на характерната за бандата музика и константно силните текстове

 се отличават и повече дръзки звукови експерименти,

перфектната комбинация за нови и стари фенове на No More Many More. Включват се и бруталните бас линии от Гриша Георгиев. Ще чуем синтовете и пианото на Мартин Стоянов-Martist, който се e погрижил и за финалните микс и мастеринг на албума.

Снимки: Projector Plus

На 13 декември, освен представяне на новия албум „Един от тях“ и видео премиера на новата песен на групата – „Остани човек“, публиката ще види на сцената в клуб Строежа и близкия приятел на бандата –

актьорът Валери Йорданов, с когото имат общо парче.

No More Many More свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове. Те са популярни и обичани и заради своята силна и активна гражданска позиция, която смело изразяват в песните си от 2013 година.

Билети за концерта им в София могат да бъдат купени тук.

Актуално

Избрано за вас