Русенската опера обяви втора дата за концерта си с Рафи

Снимка: Raffi/Рафи - Facebook

Русенската опера обяви втора дата за концерта си с Рафи

Снимка: Raffi/Рафи - Facebook
Сподели

Билетите за концерт-спектакъла “LIVE ON BROADWAY“! със специалното участие на Рафи Бохосян вече са разпродадени. Всички, които не успяха да си закупят билети за първото представление, ще могат да посетят неговото

второ издание на 17 януари 2024 година.

„Live on Broadway“ включва в разнообразната си програма забележителни късчета от някои от най-емблематичните творби от жанровете на мюзикъла и филмовата музика. Артистите от русенския оперен театър завладяват със своята непосредственост, със своя артистизъм, с откровената си и безрезервна отдаденост към своето любимо музикално изкуство.

Певецът и артист Рафи Бохосян допринася за заразяващото с емоции празнично настроение.

„За първи път ще се кача на сцена с оркестъра и хора на Държавна Опера – Русе / State Opera – Rousse, за да ви представим съвместния ни проект LIVE ON BROADWAY💜, написа певецът във Facebook.

Той подчерта, че  музикалният спектакъл ще включва  песни от

най-популярните мюзикъли на всички времена.

Сред тях са „Hair“, „Lion King“, „Jersey Boys“, „Cabaret, All That Jazz“, „Mamma Mia“, „Aladdin“, „West Side Story“, „We Will Rock You“ и други.

Диригент на представлението ще бъде Вилиана Вълчева. Аранжиментите са на Вихрен Урумов, а сценарият е на самия Рафи Бохосян.

Участие в събитието ще вземат солистите на Русенската опера Даниела Караиванова и Борис Луков. В него ще се включат още хорът и оркестърът на Държавна опера – Русе!

Актуално

Избрано за вас