Потапяме се в магията на „Замръзналото кралство“ с концерт на живо

Снимка: Disney

Потапяме се в магията на „Замръзналото кралство“ с концерт на живо

Снимка: Disney
Сподели

„Let it go, Let it go. Can’t hold you back anymore“, песента от анимацията „Замръзналото кралство“ завладя сърцата на малки и големи още след излизането на филма през 2013 г. 10 години по-късно героите от филма продължават да са едни от най-обичаните персонажи. Нима има човек, който поне за минута да не си е мечтал да се потопи във вълшебния свят на Арендел? Да се запознае с Анна и Елза, да потегли на приключение с Олаф и Кристоф. 

Е, желанието ви може да се превърне в реалност на 20 януари. Зала 1 на НДК ще бъде огласена от Симфоничния оркестър на Българското национално радио. Той е един от най-изтъкнатите на територията на Балканския полуостров. Членовете на оркестъра са възпитаници на най-престижни висши учебни заведения като Московската държавна консерватория, Академията в Санкт Петербург, училището „Джулиард“ и Мюнхенската академия за музика и театър.

Началото на пътешествието из света на магията и музиката е в 15 часа.

Наш верен спътник ще бъдат безстрашната оптимистка Анна, суровият Кристоф и верният му елен Свен. Заедно с тях ще се впуснем в една неравна битка със стихии и мистични тролове. Крайната ни цел е да открием Елза, чиято ледена сила е затворила кралство Арендел във вечна зима.

Българската публика ще успее да изпита това несравнимо усещане, благодарение на международната концертна агенция Sure. Entertainment. Компанията е ръководена от ентусиасти, целящи да предоставят най-доброто на световните ценители на класическата музика.

Билетите за прожекцията-концерт вече са в продажба

в мрежата на Eventim. Към момента почитателите на анимацията могат да се сдобият с такива на промоционална новогодишна цена. В зависимост от мястото, което сме си избрали, преживяването ще ни струва от 45 до 108 лв.

Нима има по-добър начин да прекарате уикенда от прожекция на любим филм, съпроводена от концерт? Disney Concerts продуцира музикални представления и турнета и лицензира музикално и визуално съдържание на компанията за симфонични оркестри, хорове и водещи в цял свят. Сред останалите заглавия, на които можете да се насладите са „Междузвездни войни“, „Играта на играчките“, „Аладин“, Принцеса на Дисни – концерт, „Тайната на Коко“, „Цар Лъв“, „В небето“, „Кошмарът преди Коледа“ на Тим Бъртън и „Коледната песен на мъпетите“.

Актуално

Избрано за вас