След Индиана Джоунс, Харисън Форд си почива сред супергероите на Marvel

Фотокредит: AUSTIN HARGRAVE

След Индиана Джоунс, Харисън Форд си почива сред супергероите на Marvel

Фотокредит: AUSTIN HARGRAVE
Сподели

Харисън Форд и Антъни Маки се „мотаят“ на снимачната площадка на новия филм за „Капитан Америка“ на Marvel Cinematic Universe (MCU).

Когато Харисън Форд ви казва как трябва да изглежда ритането, вие слушате“, казва Маки в социалната мрежа. В поста си актьорът благодари на Форд „за мъдростта на снимачната площадка и за смеха“, наричайки го приятел.

Публикацията на Маки също така разкри, че филмът, четвъртият от поредицата,

вече се нарича „Капитан Америка: Смелият нов свят“,

както се вижда от режисьорските столове на снимката, която той сподели, показвайки се с Форд. Преименуването от предишното име също беше обявено в имейл от Disney във вторник.

https://www.instagram.com/p/CtJZRaauRzg/

Форд поема ролята на Тадеус ‘Thunderbolt’ Рос, изигран преди това от Уилям Хърт в „Невероятният Хълк” от 2008 г. Хърт почина през март 2022 г. Това е първият път, когато Форд е сниман на снимачната площадка на новия филм за MCU.

Звездата е известна с участието си в някои от най-обичаните, изпълнени с екшън франчайзи като „Индиана Джоунс“ и „Междузвездни войни“ през цялата си кариера. „Смелият нов свят“ е първото му участиев във вселената на Marvel.

Гледам всички тези страхотни актьори, които се забавляват добре“,

каза Форд за филмите на Marvel в интервю за Hollywood Reporter през февруари, добавяйки, че му харесва „Да правя нещо различно от това, което някога съм правил, и да радвам хората с това. Така че ще опитам част от това.

Фотокредит: Chuck Zlotnick/Marvel Studios

Антъни Маки отдавна е член на Вселената на Marvel, появявайки се за първи път като Сам Уилсън, отмъстител на име The Falcon, в „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ от 2014 г. Оттогава той участва в пет продължения на MCU, както и в сериала на Disney+ от 2021 г. „Сокола и Зимния войник“ заедно със Себастиан Стан. Предстоящият филм ще бъде

първият път, когато Маки напълно поема ролята на Капитан Америка,

след като Стив Роджърс на Крис Еванс му предаде мантията в края на „Отмъстителите: Краят“. В крайна сметка той се захвана с ролята в „Сокола и Зимния войник“.

Премиерата на „Капитан Америка: Смелият нов свят“ ще бъде по кината на 3 май 2024 г.

Актуално

Избрано за вас