Том Холанд си взема едногодишна почивка след тежки снимки

Фотокредит: AppleTV+

Том Холанд си взема едногодишна почивка след тежки снимки

Фотокредит: AppleTV+
Сподели

Том Холанд научи важен урок за стойността на приоритизирането на психичното си здраве, след като продуцира и участва в „The Crowded Room“.

Това е една от причините, поради които звездата от „Спайдърмен“ да си вземе почивка от актьорството, за да бъде

„обикновен човек от Кингстън и просто да се отпусне“,

каза той пред Extra в интервю.

С тежка тема, свързана с психичното здраве, работата по „The Crowded Room“ беше „труден период“, каза Холанд. Минисериалът на AppleTV+ „изследва определени емоции, които определено никога не съм изпитвал“.

Вдъхновен от романа на Даниел Кийс от 1981 г. „Умовете на Били Милиган“, минисериалът проследява ареста на млад мъж. Сюжетът се фокусира върху престъпление и „невероятния следовател“, който разрешава заплелата се мистерията, гласи резюмето.

И докато Холанд каза, че „наистина се радва“ да прави сериала, той добави, че в крайна сметка работата по него го е „разбила“.

Фотокредит: AppleTV+

Наистина дойде момент, в който си казах, че имам нужда от почивка. Изчезнах, отидох в Мексико за една седмица и прекарах известно време на плажа и се отпуснах, а сега си вземам една година почивка. Този резултат е следствие от това колко труден бе този сериал“, сподели актьорът.

Благодарение на своите приятели, семейство, колеги и психолог на снимачната площадка, Холанд каза, че се е

чувствал подкрепян по време на целия процес.

Той дори каза, че опитът го е променил към по-добро и че се чувства „пораснал“.

Запитан какво за него представлява почивката от киното и телевизията, Холанд споделя, че прекарва времето си в пътуване, срещи със семейството и приятелите си и играейки голф. Той дори е инвестирал време в градинарство.

„The Crowded Room“ ще бъде достъпен за предаване на AppleTV+ от 9 юни.

Актуално

Избрано за вас