Деси Слава запява „Лале ли си, зюмбюл ли си“ в нов сериал

Деси Слава запява „Лале ли си, зюмбюл ли си“ в нов сериал

Сподели

Певицата Деси Слава влиза с фолклорен мотив в новия сериал на bTV „София вкъщи“. В пилотния епизод в понеделник героинята й ще запее „Лале ли си, зюмбюл ли си“, докато избира супер луксозен бляскав имот. Тя ще води тежки

преговори с дързък продавач, чиято роля е поверена на паркетния лъв Евгени Минчев

Деси Слава, която през годините е доказала качествата си на универсален изпълнител и умел вокален имитатор, има опит в телевизионното кино у нас. Зрителите сигурно си спомнят

участието й в комедията с най-голямо екрнно дълголетие „Столичани в повече“

Там тя бе певица, която идва да пее в хотела на Лютови (Силвия Лулчева и Кръстю Лафазанов), за да изчисти имиджа им в селото след фалшив сигнал за бомба.

„София вкъщи“ разглежда колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за недвижими имоти в България.Когато нейният влиятелен основател и собственик внезапно умира,

най-доверените му служители Даниел и Никола неочаквано се оказват начело на бизнеса

Ситуацията се променя още по-бързо, когато двамата научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия й баща.

Когато пристига в агенцията, тя вижда в това възможност да опознае баща си и да намери своето призвание. Въпреки или благодарение на Даниел и Никола, новите собственици.

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения

ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор и забавни ситуации, епизодите ще изследват различните измерения на дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен,

сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица

В ролята на София ще изгрее младата и очарователна Владинелла Кацарска, която е завършила „Актьорско майсторство“ в класа на доц. д-р Пенко Господинов. В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров. А в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

„София вкъщи“ ще се излъчва всеки понеделник и вторник от 21 ч по bTV.

 

Фотокредити: bTV

Актуално

Избрано за вас